/*Menu hide on click outside*/
Published
13. March 2022
Expires
2. April 2022
Location
Sweden
Category
City
Sweden
Page Views
1

Description

FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Vi anställer de bästa och vinner som ett lag – för att vi alla gör skillnad. We are FläktGroup.
Är du en ambitiös och nyfiken HR-nörd som gillar pulsen i tillverkningsindustrin?

Nu har du möjlighet att anta en utvecklande roll som Junior HR BP och vara en del av vårt (om vi får säga det själva) helgrymma HR-team på 8 personer.

Som en av tre HR BP på vår enhet i Jönköping möter du en händelserik vardag där du självständigt arbetar brett med HR-frågor, du kommer att få ansvar för några egna avdelningar och blir ett konsultativt chefsstöd inom främst rekrytering, arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö. Dessutom innefattar tjänsten en del administration samt HR-projekt både lokalt och globalt.

På FläktGroup brinner vi för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat för människor. För att fortsätta vara marknadsledande är ständig utveckling av både våra lösningar och medarbetare av yttersta vikt för vår framgång. Att släppa loss potentialen och personligheten hos våra medarbetare är vårt mål. På FläktGroup hyllar vi därför mångfald eftersom vi är övertygade om att du behöver vara dig själv för att kunna göra skillnad.

Vi håller utkik efter dig som är nyfiken på hur det är att arbeta i större global organisation, är genuint intresserad av människor och har en stark drivkraft att förbättra och skapa bestående resultat. Då du jobbar gentemot hela organisationen är det viktigt att du har en hög integritet, prestigelöshet och god samarbetsförmåga. Som person är du proaktiv, förtroendeingivande, tar initiativ och arbetar med stort engagemang och bygger starka professionella relationer.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR och något års arbetslivserfarenhet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Albertina Bohlin, HR Manger Jönköping Plant

via växeln 0771-26 26 26. Du söker tjänsten via vår hemsida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande och vi önskar din ansökan senast senast 10 april.