/*Menu hide on click outside*/
Published
24. September 2021
Expires
14. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
4

Description

Junior Area Sales Manager til Utility i DESMI Danmark A/S
DESMI Danmark A/S søger Junior Area Sales Manager til salg af pumper og pumpesystemer til eksisterende kunder, samt opsøgende salg til nye fjernvarme-/energikunder hovedsageligt på det danske marked.
Om virksomheden:
DESMI er en markedsledende leverandør af pumper og pumpeløsninger. Selskabet opererer inden for leverance af pumper og pumpeløsninger til industrielt brug, det maritime marked, landbaseret brandslukning, pumper til spildevand, pumper til svømmebade, agro- og aqua kultur samt fjernvarme-/fjernkølingsinstallationer.
DESMI har ligeledes en stor serviceorganisation placeret på strategisk vigtige lokationer i Danmark, herunder Nørresundby, hvor DESMI’s hovedsæde også er placeret. DESMI Danmark A/S indgår i den globale koncern DESMI, med kontorer på 29 forskellige lokationer i verden. DESMI koncernen beskæftiger ca. 885 medarbejdere globalt.
I DESMI Nordic er der ansat mere end 50 medarbejdere.
Om jobbet:
Som Junior Area Sales Manager får du ansvaret for at medvirke til øget salg i fjernvarme-/energisektoren i Danmark, herunder varmeværker, EPC’ere og rådgivere. Det er vigtigt, at du kan skabe tillidsfulde relationer til kunder såvel som andre spillere og at du forstår, at sætte kundens behov i centrum, samt at du trives på farten.
Du bliver fortrinsvis beskæftiget med opsøgende salgsarbejde og derfor har den rette kandidat en stærk ”Hunter Profil”.
Dine markeder styrkes gennem samarbejde og koordinering med nuværende Area Sales Manager der er lead på segmentet.
Du får ansvaret for:Opfølgning og udbygning af salg til mindre og mellemstore varmeværker i Danmark iht. defineret salgsbudget, herunder også salg, projektering og teknisk sparring til EPC’ere og Rådgivere indenfor branchen.Systematisk opfølgning på afgivne tilbud og koordinering af opgaver sammen med afdelingens andre ansatte og ledelse.Udarbejdelse af tilbud (teknisk og kommercielt) med de optimale tekniske løsninger for kunderne, samt gennemførelse af salgsforhandlinger og endelig kontrakt.Bindeled mellem kunderne og øvrige afdelinger i DESMI herunder intern opfølgning på kundeordrer.Deltagelse i relevante udstillinger og seminarer.Rejseaktivitet +50 dage/år.
Om dig:
Professionelle kvalifikationer
Teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester, eller lignende - gerne kombineret med kommerciel efteruddannelse. Du skal have god teknisk forståelse og har du erfaring fra Fjernvarme- eller energisektoren er det klart et plus.
Erfaring med opsøgende salg er et must. Har du fra tidligere jobs erfaring med pumper samt B2B salg er det en fordel.
Personlige kvalifikationerÅben og udadvendt personlighedGode kommunikative evner.Løsningsorienteret med fokus på kundens behov.Selvstændig, målrettet, struktureret og resultatorienteret.Engelsk på forhandlingsniveau.
Vi tilbyder:
En spændende stilling i en markedsledende, global vækstvirksomhed med stærke visioner. Store muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at være en del af et fagligt stærkt team, der arbejder med ambitiøse mål og skaber resultater.
Har vi fanget din interesse….?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Sales – Industry & Utility, Søren Lange, på mail sola@desmi.com eller mobil +45 9133 8448.
Ansøgning sker udelukkende gennem vort e-rekrutteringssystem ved at trykke på knappen ”apply” nederst. Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Læs mere om DESMI på www.desmi.com
DESMI er en global virksomhed med speciale i udvikling og fremstilling af pumpeløsninger til markedssegmenterne Marine, Industry, Oil Spill Response, Defence & Fuel og Utility, både lokalt og globalt. DESMI’s produktprogram suppleret med agenturprodukter fra førende producenter komplementeres af serviceydelser som design og installation af pumpesystemer, oil spill recovery pakker og førsteklasses after-sales-service, som kan omfatte fuld teknisk support, opstart og produktuddannelse. DESMI udstyr sælges i over 100 lande gennem et net af datterselskaber og forhandlere på seks kontinenter.