/*Menu hide on click outside*/
Published
24. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Kista

Description

Our Guiding Principles

GO EXPLORE: Innovate new solutions and develop new concepts.

KEEP LEARNING: Every day is a chance to discover something new.

WORK TOGETHER: As an extension of our client’s team.

BUILD TRUST: With a premium service that exceeds expectations.

Om TECHNIA

TECHNIA är ett världsledande kunskapsföretag inom PLM (Product Lifecycle Management). Våra PLM-lösningar hjälper företag att hantera produktinformation under alla faser i en produkts livscykel; från utveckling, design, tillverkning och försäljning till underhåll och support.

Vi söker nu en Java-utvecklare till vårt interna produktutvecklingsteam i Kista. Som systemutvecklare hos oss får du vara med och skapa lösningar till några av världens mest innovativa produktutvecklande företag, inom i princip alla olika industriella verksamheter. Gillar du att arbeta i team med en hög grad av frihet och eget ansvar? Värdesätter du en sund balans mellan arbete och fritid och värnar om din egen kompetensutveckling? Då kan du vara rätt person för oss!

Om rollen

Välkommen till en arbetsplats där nyutveckling är en del av vardagen! Vi är i dag ett tight och välfungerande team på 9 personer som nu ser fram emot att bli ännu fler. Med en användarcentrerad metodik ser vi till att prioritera utifrån vad som skapar mest nytta för våra kunder – varje dag. Vi är ett agilt företag, agilt på riktigt. Konstant förbättring är en del av vår vardag och vi är lika bra på att utveckla nya tjänster som att avsluta gamla.

Teamet ansvarar för fyra olika produktlinjer utvecklade i Java samt olika Javascript-baserade ramverk. Produkterna och lösningarna är en kommersiell succé och en hörnsten för företagets fortsatta utveckling. Det finns en hög efterfrågan på att vidareutveckla de existerande produkterna samt att skapa nya produkter och lösningar för att tillmötesgå våra kunders behov.

Bakgrund och erfarenhet

För att trivas i rollen som utvecklare hos oss tror vi att du uppskattar att arbeta i team tillsammans med andra. Du har en hög grad av frihet och eget ansvar i jobbet, så vi ser att du kan ta egna initiativ och har en egen drivkraft att få saker gjorda. Du delar också vår kultur där alla delar med sig av sin kunskap med sina kollegor och deltar gärna i diskussioner kring arbetssätt och verksamhet.

Du kommer att vara en del av ett kreativt team där målet är att leverera en produkt med högsta kvalitet och kundnytta. Hos oss har du stora möjligheter att själv påverka ditt dagliga arbete och din personliga utveckling.

Utöver detta tror vi även att du:

Har åtminstone 1 års erfarenhet av systemutveckling i Java

Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande

Talar och skriver obehindrat på engelska, då vi är en global koncern.

Är drivande, ansvarstagande, och är nyfiken på att lära dig nya saker.

Vi stirrar oss inte blinda på endast arbetslivserfarenhet, kanske har du suttit med egna hobbyprojekt som du kan visa upp? Det viktigaste för oss är att du i likhet med resten av teamet brinner för programmering och problemlösning.

Vårt erbjudande

Som systemutvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och senior utvecklingsteam som varje dag jobbar för att leverera efterfrågade och kundanpassade lösningar. Detta är det perfekta tillfället för dig som befinner dig i i början av din karriär att ta lead på någon av våra seniora utvecklare. Vi tror att du kommer ha en brant utvecklingskurva och snabbt få jobba med eget ansvar, givetvis med stöd och hjälp av din mentor och chef. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner, vidareutbildningar samt parkeringsplats i garage.

TECHNIA är det världsledande kunskapsföretaget inom Product Lifecycle Management (PLM). Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar våra kunder till att bli vinnare genom att kombinera deras egna styrkor med vår expertis inom PLM. Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 6000 kunder över hela världen, inklusive 43 som är noterade på Fortune 500. Technia är en del av Addnode Group (noterad på Nasdaq OMX Nordic List).

Ansökan

Låter detta som nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan till career@technia.com. Urvalet till tjänsten sker löpande. Genom att skicka in din ansökan godkänner du TECHNIA’s Privacy Policy.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

19. June 2021
19. June 2021
18. June 2021
Senior Competence Manager   Denmark new
18. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/