/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Stockholm
Deadline
30. April 2021

Description

Position Description:

Inom affärsområdet IP Private & BPO levererar vi tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder inom privat sektor. Produkten POL är marknadsledande - en väletablerad lösning som säljs till privat sektor i hela Sverige. Vi söker nu Dig som tillsammans med vårt produktutvecklingsteam kan digitalisera och modernisera HR processerna hos våra kunder och bidra till moderniseringen av vårt lönesystem POL.

Your future duties and responsibilities:

Tjänsten som arkitekt för POL innebär att genom tekniskt ledarskap kunna skapa säkra, stabila systemlösningar med hög användbarhet. I den här tjänsten kommer du att ha ett stort fokus på modernisering och nyutveckling. Vi kommer nu göra flera större lyft för att förbättra funktionalitet så att systemet blir enklare att underhålla och förvalta. Vi har ett mycket gott samarbete mellan utveckling och produktägare och som arkitekt kommer du att stötta båda parter för att systemet ska kunna utvecklas på bästa sätt för att bli det bästa på marknaden.

POL utvecklingsteam består idag av runt 40 personer med en blandning onshore och offshore. Vi erbjuder ett jobb där endast du sätter gränserna för dina möjligheter, och där din personliga tillväxt och utveckling är lika viktig som vår verksamhet. Vi förväntar oss att du har många års kvalificerad erfarenhet av arbete med arkitektur och att du är van att självständigt driva arkitektonisk positionering (i stora och komplexa områden med många kontakter både internt och externt). Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder dig
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Required qualifications to be successful in this role:

Till den här tjänsten söker vi dig som har en högskoleutbildning som Civilingenjör, Dataingenjör, Datavetare eller Systemvetare. Du har minst 10 års erfarenhet av utveckling och har jobbat minst 3 år som arkitekt. Du bör ha erfarenhet från administrativa systemlösningar, gärna från lönesystem. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi vill hitta dig som att har ett intresse för breda komplexa system och inte räds lite äldre kodbaser och utvecklingsspråk i kombination med moderna. Det är därför viktigt att du förstår tekniken på djupet och samtidigt kan ta ett ledarskap och ta tydlig ställning i samarbete med produktägare och seniora utvecklare.

Bland dina personliga egenskaper hittar man bland annat:
  • God förståelse om hur olika system samverkar i en distribuerad miljö utvecklad med olika teknik
  • Möjlighet att snabbt tillägna dig kunskaper om företagssystem och deras interaktioner.
  • Erfarenhet av att utveckla enterprise-applikationer, integrationsstrategier, metod och designdokument samt förstå och dokumentera informationsmodeller
  • Förmåga att leda och samordna ett team, tilldela uppgifter & följa upp.
  • Stort intresse för systemutveckling och problemlösning
  • Du är drivande, energisk och social.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
Cobol, Power Builder. Java, MS SQL DB

Vill du jobba med oss?
Bra! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Om det finns något ytterligare som du funderar över är du välkommen att kontakta Eva von Haartman eva.vonhaartman@cgi.com. Tjänsten är placerad i Stockholm. Vi hanterar urval och ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Skills:

  • Software Architecture

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com