/*Menu hide on click outside*/
Published
20. September 2021
Expires
10. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Frederikshavn
Page Views
2

Description

Vi søger en intern sælger til at indgå i kursusadministrationen, og supplere vores nuværende kollega, således vores kunder fortsat kan få den gode service de er vant til.

Igennem de seneste 10 år er MARTEC Training Center vokset, men vores ambition om at levere flere kurser til eksisterende og nye kunder er endnu ikke nået.

MARTEC Training Center leverer kurser inden for fire hovedområder; det maritime, vind, offshore samt tekniske kurser. Derudover leverer vi kursusaktivitet til alle MARTECs elleve maritime uddannelser.

Vores primære fokus er certifikatgivende erhvervsrettede sikkerhedskurser, men porteføljen af kundespecifikke kurser er i fremgang.

Vi sætter en stor ære i, at de leverede kurser er af højeste kvalitet, og at vores kunder har følelsen af at være værdsatte, samt i sikre hænder.

De seneste år har vi set en forøgelse af kurser ud af huset, samt kursusudbud med forskellige samarbejdspartnere.

MARTEC kan tilbyde et behageligt arbejdsmiljø med gode kollegaer og en flad ledelsesstruktur, hvor fleksibilitet og ansvarlighed går hånd i hånd.

Vi søger derfor en intern sælger til at indgå i kursusadministrationen, og supplere vores nuværende kollega, således vores kunder fortsat kan få den gode service de er vant til.

Opgaverne spænder sig over:
Salg og Mersalg
Administration af kurser og efteruddannelse
Dokumentation
Overblik
Kundekontakt samt
Certificering
For at du lykkes i jobbet er det vigtigt du er udadvendt, servicemindet og struktureret, samt har talegaverne i orden, og kan favne de forskelligartede kurser vi udbyder.

Grundet de forskellige systemer vi anvender, vil flair for IT være en nødvendighed, og da en stor del af vores kunder er internationale, vil engelsk på et godt niveau være påkrævet.

Vi har flere adresser, hvorpå vi afvikler vores kurser, men har en fælles kursusadministration på Kragholmen i Frederikshavn, hvor du vil få primær arbejdsadresse. Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden aftales med kursuschefen.

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst i staten.

Ansøgningsfrist 30. september 2021

SØG STILLINGEN

For yderligere spørgsmål til stillingen kan kursuschef Thomas Bondesen kontaktes på tlf. 22 77 63 99 eller på TBO@martec.dk