/*Menu hide on click outside*/
Published
10. August 2021
Expires
30. August 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
1

Description

Hos DESMI har vi forrygende travlt, og søger derfor en teamorienteret indkøbs- og planlægningsdisponent
Vil du arbejde i en dynamisk afdeling i en virksomhed i vækst? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team indenfor indkøb og planlægning.Om jobbet
Afdelingen ”Purchase and Planning” har en central rolle i produktionen og dermed en afgørende indflydelse på virksomhedens performance.
Du bliver en del af et kompetent team på 7 personer, som, i samarbejde med produktionen og lageret, fokuserer på optimering af produktionsgrundlaget for at sikre rettidige leverancer til vores kunder.
Du vil være med til at sikre, at vi har de rigtige varer til rette tid, og til at optimere omkring planlægningen af reservedels- og produktionsordrer.
Vi sidder i et åbent kontorlandskab tæt på produktionen og har dagligt kontakt med kollegaer fra hele virksomheden. Vi hjælper hinanden på tværs af funktioner og har en uformel omgangstone.
Din primære opgave består i at servicere organisationen som en støttefunktion i produktionen. Løbende oprettelse og tilretning af produktionsordrer samt indkøb og opfølgning på indkøbte varer er de største daglige opgaver.Vi forventer at du:
er en teamplayer, som er god til konstruktiv og proaktiv kommunikation og til at samarbejde på flere niveauer.
er struktureret, fleksibel og engageret, og kan bevare overblikket i en travl hverdag.
har lyst til at deltage i udvikling og forankring af rutiner og processer i DESMIs Supply Chain.
har en stærk holdånd og er ambitiøs på virksomhedens vegne.
har et solidt IT‐kendskab og erfaring med ERP‐systemer.Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har erfaring inden for planlægning og indkøb fra en produktionsvirksomhed.
Endvidere er du en dygtig kommunikator, som forstår at bringe processer i spil med udviklingspotentialet for øje. Det er vigtigt, at du formår at tage ejerskab for processer og kan bevare overblikket fra start til slut i en ofte hektisk hverdag.
Vores forretningssprog er engelsk, og vi har dagligt kontakt og berøring med andre dele af koncernen i hele verden. Derfor er det vigtigt, at du behersker engelsk på skrift og tale.
Da vi næsten dagligt har kontakt med vores kinesiske afdelinger, er det en fordel, hvis du har erfaring med at samarbejde med asiatiske kollegaer.
Har vi fanget din interesse?
Så kan vi tilbyde dig et job med mange facetter, hvor der er rig mulighed for at præge udviklingen. Virksomheden oplever i øjeblikket stor vækst, især grundet vores gode position inden for det maritime marked.
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Hans-Jørg Wilken på tlf. +45 91373405.
Ellers ansøges stillingen udelukkende gennem vores e-rekrutteringssystem ved at trykke på knappen ”apply” nederst. Ansøgningsfrist den 20. august 2021, men ansøgninger behandles løbende, med forventning om tiltrædelse hurtigst muligt.
DESMI is a global company specialized in the development and manufacture of pump solutions for marine, industry, oil spill combating, defence & fuel and utility both locally and globally. Our product range supplemented with agency products from other leading, world class manufacturers – is completed by related services such as the design and installation of pump plants, oil spill recovery and after sales service through our network of service centres. We want our products to be of first-class workmanship so that customers always associate DESMI with quality, good design, and reliability and so that our products live up to the promises stated in our quotations and general sales material.