/*Menu hide on click outside*/
Published
13. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Gothenburg
Deadline
03. May 2021

Description

Gruppchef Byggprojektering, WSP Sverige AB - Göteborg

Vill du kombinera ditt intresse för ledarskap och din förmåga att skapa affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål? WSP, som är ett av världens ledande konsultbolag inriktade på analys och teknik. Vi söker nu en Gruppchef för området Byggprojektering i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Rollen som gruppchef är att leda och vara ansvarig för en av WSP Byggprojekterings fyra grupper i Göteborg. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Göteborg och vi är i dagsläget ca 60 st medarbetare på Byggprojektering i Göteborg. Den grupp du kommer ansvara för består av ca 16 personer. Du ansvarar för din grupp och sätter upp mål för verksamheten tillsammans med dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, utifrån ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Du kommer ingå i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Väst. I ledningsgruppen är vi idag fyra gruppchefer och en avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet med ca 80 medarbetare i västra Sverige och vår uppgift är att genom vår förmåga som problemlösare förbättra vår stad och vårt samhälle.

Som Gruppchef för Byggprojektering Göteborg ingår ansvarsområden så som:

 • Budget och resultatansvar
 • Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
 • Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
 • Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling inom gruppen
 • Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
 • Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Göteborgs främsta konstruktörer
 • Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Göteborg


Kvalifikationer

Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade.

För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konstruktör och/eller projektör i någon ledande befattning.

Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav

 • Budget och resultatansvar
 • Akademisk examen
 • En lagspelare
 • Engagerad och positiv

Meriterande

 • Kunskap inom byggnadskonstruktion
 • Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
 • Erfarenhet av förändringsledning
 • Erfarenhet av liknande befattning

Lokalisering och resande

Rollen är placerad i Göteborg. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom avdelningen, regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 28 februari 2021.

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

Kontakt
Avdelningschef Karin Stagemyr WSP Byggprojektering Göteborg.

karin.stagemyr@wsp.com

Sista ansökningsdag


Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2021-02-28.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Related Jobs

14. December 2020
14. December 2020
8. December 2020
8. December 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com