/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Expires
30. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Jönköping
Page Views
2

Description

FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Vi anställer de bästa och vinner som ett lag – för att vi alla gör skillnad. We are FläktGroup.

På FläktGroup står arbetet aldrig still och vi söker ständigt efter nya talanger som är intresserade av den tekniska pulsen inom ventilationsbranschen. Ta chansen att få in en fot i ett internationellt företag som satsar på intern utveckling – gör din praktik hos oss!

FläktGroup tar varje år emot praktikanter från gymnasium, högskola och andra yrkesutbildningar. Vi har en stor produktion med nio avdelningar där vi erbjuder praktiskt arbete inom områden som montering, elmontering, kantpress, stansning, svetsning, lager och logisitk.

Vi har också många andra avdelningar där det finns tjänster inom teknik, logistik, utveckling, inköp, kvalitet, sälj, HR med mera.

Inom samtliga områden får du som student uppleva hur stimulerande och utvecklande det är att arbeta inom ett tekniskt företag. Dessutom får du möjlighet att knyta ovärderliga kontakter för framtida yrkesliv.

För att göra en ansökan bifogar du CV och Personligt brev. Var tydlig med vilket område och avdelning du söker till samt vilken period du söker för. Har du frågor gällande din ansökan eller hur det är att arbeta på FläktGroup är du varmt välkommen att kontakta HR-avdelningen som nås via 0771-262626