/*Menu hide on click outside*/
Published
14. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Esbjerg
Page Views
8

Description

JOIN VIKING – and save lives for a living
VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.
Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Som Global Planning Manager får du ansvaret for den globale planlægningsproces på tværs af VIKING’s organisation og fabrikker, herunder løbende opfølgning og forbedringer.
Med reference til VP Global Logistics & Sourcing bliver du en del af en division på +170 kolleger, som arbejder tæt sammen med afdelingerne strategisk sourcing og global procurement. Du vil komme til at arbejde holistisk inden for rammerne af fremtidens forretningsmodel med at rykke dit område til et nyt niveau, eksekvere og tilpasse med et skarpt blik på de totale omkostninger.
Dine primære opgaver

Du bliver den synlige leder af i alt fem medarbejdere, fire i hovedsædet i Esbjerg og en på fabrikken i Bulgarien. Teamet har ansvar for produktionsplanlægning og indkøb både på egne fabrikker og hos eksterne partnere. Foruden den daglige operationelle ledelse er du ansvarlig for at udvikle og implementere globale politikker inden for dit område i organisationen:
Udarbejde planlægningsprincipper/-politikker
for egne fabrikker og eksterne partnere
for hvert produktområde
Afdække interessenter (primært manufactoring, salg og finans)
Varetage ledelsesopgaver: ansættelse, support, udvikling og afvikling
Optimere struktur og processer
Skemalægge indkøbsprocessen til projektafdelingen
Deltage aktivt i S&OP på forsyningssiden
Optimere globale lagerniveauer ved optimeret produktionsplanlægning
Skabe en KPI-værktøjskasse, der giver mening for alle globale interessenter

Din profil
Du har solid erfaring med forsyningskæder i et internationalt miljø og er teoretisk opdateret inden for planlægning og ledelse. Du er selvkørende, har et skarpt overblik og tør træffe beslutninger. Du er analytisk, evner at fordybe dig i data og at udarbejde processer.
Du formår at arbejde på tværs af en matrix-organisation med globale implementeringer i mange kulturer. Derudover:
Erfaring fra en tilsvarende stilling
Superbruger i SAP, Excel, Power BI og generelt MS Office-pakken.
Du behersker som minimum dansk og engelsk
Gerne bopæl i Esbjerg-området. Alternativt er du vant til kørsel til/fra job.

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads med unikke karrieremuligheder i et internationalt miljø. Vi investerer vi i vore medarbejdere og prioriterer arbejdsglæde, humor og et godt arbejdsmiljø højt.
Sådan søger du stillingen

Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.
Tiltrædelse er snarest muligt. Vi anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.
Vi forventer at holde samtaler i januar 2021, fysisk eller virtuelt, i henhold til Covid-19-restriktioner.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.
Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/