/*Menu hide on click outside*/
Published
19. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
08. June 2021

Description

Global Online Marketing Koordinator søges

Er du en ”haj” til online marketing, og har du fuld styr på hvad der virker online, og hvordan vi sikrer DESMI bliver fundet online? Og sætter du en ære i hele tiden at optimere og sikre kunden en god online rejse i DESMI?

Så er det måske dig vi søger!

Vi søger ny kollega i marketing, som kan varetage vores online aktiviteter, herunder hjemmeside, sociale medier m.m.
Vores nye kollega skal være stærk til at kommunikere på engelsk og være vant til at lege med ord, så det fanger læserens interesse, når vi laver posts og content til vores hjemmesider m.m.
Foruden kommunikative evner, har vi brug for en profil der er vant til at arbejde online, opsætte online annoncer og sikre det bedste output og samtidig dykke ned i tallene for at se, hvad der virker og hvad der ikke virker.
Kort opsummeret skal du kunne arbejde med følgende opgaver:
  • Opdateringer / vedligehold / udvikling af DESMI’s hjemmesider (umbraco CMS løsning)
  • SEO (content, teknisk osv.)
  • Posts og annonceringer via LinkedIn, Facebook, Instagram & Google
  • Udarbejdelse af direct mails (MailChimp)
  • Vedligeholdelse / opdatering / analysering af Google accounts, herunder Google Analytics, Google My business, Rank Ranger etc.
  • Vedligeholdelse af DESMI’s Youtube kanal
  • Opdatering af eksterne produktportaler
  • Etc.
DESMI’s marketing afdeling varetager alle marketing aktiviteter world wide og sparrer med lokale kontorer og afdelinger samt forhandlere ifm corporate branding og awarenes. Vi efterlyser derfor en kollega, der vil arbejde for at gøre vores brand stærkere i samarbejde med alle stakeholders.

Din profil:
Vi har travlt – og keder os aldrig – vi forventer derfor du har et vis ”drive” og formår at arbejde med mange opgaver og projekter på én gang, som skal drives og sikre deadline. Som person er du ambitiøs og udfordrer gerne hverdagens opgaver. Du trives i et uformelt miljø og er god til at indgå i et team og bygge og pleje relationer via online møder og tilstedeværelse til kolleger både i og uden for landegrænserne.

Mulighederne:
Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor du sammen med det øvrige team i marketing får mulighed for at sætte dit præg på DESMI’s online branding.

Interesseret?
Skriv en ansøgning til os asap og gerne inden 1. juni. Samtaler afholdes løbende og ansættelse forventes asap eller 1. august 2021.
Spørgsmål kan også rettes til Marketingchef Karina Poulsen på tlf.: + 45 96 32 81 60 eller via kpo@desmi.com

DESMI er en global virksomhed specialiseret I at udvikle og fremstille pumpeløsninger til markedssegmenterne: Marine & offshore, Industri, Oil spill response, Defece & fuel og Utillity både lokalt og globalt. Vores produktsortiment suppleret med agenturprodukter fra andre førende fabrikanter i verdensklasse fuldendes med relaterede services så som design og installation af pumpesystemer, oil spill recovery og after sales service gennem vores netværk af servicecentre. Vi sigter imod at vores produkter skal være førsteklasses håndværk så vores kunder altid forbinder DESMI med kvalitet, godt design, og pålidelighed og så vores produkter lever op til løfterne i vores tilbud og i vores generelt salgsmateriale.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com