/*Menu hide on click outside*/
Published
26. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
15. November 2021

Description

JOIN VIKING - and save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S lever af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vær med til at redde liv
Vi søger en erfaren Global MES Service Project Manager, som har lyst og kompetencer til at indgå i Global MES Service-afdelingen. VIKING hæver konstant barren for sikkerhed, og du får en vigtig rolle ikke kun med at sikre, men også forbedre, kvaliteten af VIKING’s processer.

Global MES Service har det overordnede ansvar for at servicere VIKING masseevakueringssystemer til færger, krydstogtskibe og søværn i hele verden. Vi er ansvarlige for uddannelse og træning af vore autoriserede serviceteknikere samt at implementere løbende produktforbedringer.

Med reference til Global MES Service Manager bliver du en del af et velfungerende team bestående af syv kompetente kolleger - som alle motiveres af VIKING mission om at beskytte og redde liv.

Primære opgaver
I tæt samarbejde med Global MES Service Manager gennemføre projekter inden for MES-området (Marine Evacuation System), som eksempelvis at implementere partnerstationer i ServiceNow og generelle effektiviserings- og kvalitetsprojekter i Product & Technologi-regi.

Du får selvstændigt ansvar for at strømline, automatisere og udvikle projekter, herunder at:

  • Sikre benyttelse og forbedring af processer for kvalitet og sikkerhed
  • Varetage ændringer i modifikationsprocessen og herunder følge op på de globale servicestationer. Du har også ansvar for optimal gennemførelse af funktionstest, som foregår i samarbejde med andre kompetente kollegaer
  • Besøge service stationer i hele verden og udbygge det gode samarbejde med disse omkring vores fælles mål omkring 0-fejl
  • Digitalisere processer, data-opsamling, målinger og KPI’er
  • Udarbejde og varetage opfølgning på projektplaner. Opgaverne er eksempelvis at sikre registrering af data i ServiceNow og besøge samt holde Teams møder med kollegaer i hele verden ifbm. de omkring 250 årlige funktionstest

Under normale forhold må du årligt forvente 20-30 globale rejsedage.

Din profil
Fagligt er du en stærk projektleder og kommunikator - du er innovativ, selvkørende og kan arbejde på alle niveauer i en organisation. Din arbejdsstil er løsningsorienteret, engageret og proaktiv.

Du motiveres af projekter inden for udvikling og automatisering, hvor fokusområder er at forenkle processer og optimere projekter. På det personlige plan, sætter du pris på et socialt godt sammenhold, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål.

Derudover vil følgende være en fordel:

  • Erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Vant til at kommunikere med samarbejdspartnere - også internationalt
  • Gerne erfaring med ERP-systemer, fortrinsvis SAP og ServiceNow

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Geografisk bor du gerne i Esbjerg området - alternativt er du vant til at pendle dagligt til og fra job. At arbejde fra hjemmekontor - eksempelvis en dag om ugen, er også en mulighed.

Vi tilbyder
En selvstændig og udadvendt stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi giver plads til den enkelte, for alle bidrager med noget særligt. Vi investerer i vore medarbejdere og tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder i en international organisation.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Ansøgninger læses løbende, og vi anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV snarest. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt, og vi ser frem til at høre fra dig.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE

Related Jobs

29. November 2021
Materials Engineer   Norway new
29. November 2021
Student Assistant Finance   Denmark new
29. November 2021
Marine Specialist   Denmark new
29. November 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com