/*Menu hide on click outside*/
Published
20. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
08. June 2021

Description

Rambølls geotekniske afdeling har travlt med en lang række spændende projekter primært i Danmark men også i udlandet og i den forbindelse søger vi en dygtig og engageret geotekniker, der vil indgå i et dynamisk og stærkt fagligt miljø i vores geoteknikgruppe.

Som geotekniker i Rambøll deltager vi i store anlægsprojekter som jernbaner, broer, tunneler, og havne over hele verden samtidig med, at vi i Danmark udfører geotekniske undersøgelser, projektering og tilsyn inden for bygge- og anlægsbranchen i forbindelse med motorveje, broer, jernbaner, havne, bygninger og vindmøller.

Vores aktuelle projekter inkluderer bl.a. Femern Bælt forbindelse s, Baltic pipe gasledningen og tværs over Danmark, Nyt Hospital Nordsjælland, en lang række baneprojekter og Letbanen, nye byggerier i hovedstadsområdet, samt flere vindmølleprojekter i Europa, Kina og Japan.

Er du vores nye Geotekniker? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Dine ansvarsområder som geotekniker
Du bliver en del af afdelingen for Geoteknik i vores Civil Works division i Ørestad.

Vores arbejde er præget af stærke kunderelationer til bygherrer, entreprenører og til de øvrige afdelinger i Rambøll med mulighed for at deltage i projekterne fra forundersøgelser til udførelse af det endelige design og opfølgning i udførelsesfasen. Kort sagt indeholder jobbet alle hjørner af geoteknikken.

Vi løser ofte opgaverne i tæt samarbejde med andre afdelinger i Rambøll og i dialog med vores øvrige specialister inden for geokonstruktioner, geofysik og grundvand. Herigennem får vi løbende ny inspiration til fortsat innovation inden for det geotekniske fagområde.

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du få mulighed for at arbejde med både store og små anlægs- og byggeprojekter nationalt og internationalt.

Dig og dine kompetencer

Du har 3-15 års erfaring som geotekniker/ingeniør indenfor geoteknik og er i stand til at arbejde selvstændigt som i teams med følgende emner inden for geoteknikken:

  • Tilbudsgivning, planlægning, udførelse og afrapportering af geotekniske forundersøgelser for byggeri, infrastruktur og offshore vindprojekter både nationalt og internationalt

  • Projektering af fundamenter, pæleværker og dæmninger

  • Udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser og udbudsdokumenter for byggeri og anlægsprojekter

  • Tilsyn og opfølgning med geotekniske forundersøgelser og udførelse i marken både offshore og onshore.

Vi lægger vægt på, at du har ambitioner om at vokse personligt og fagligt ind i en rolle som fagprojektleder indenfor geoteknik.

Det er en forudsætning at du har gode danskkundskaber i både skrift og tale, ligesom evnen til at bevare overblikket i en hektisk hverdag, er vigtig. Endvidere udviser du et stort fagligt engagement og nysgerrighed og deltager aktivt i den fortsatte udvikling af fagområdet i Rambøll.

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 19.juni 2021. Vi afholder dog samtaler løbende som vi modtager ansøgning for relevante kandidater

Related Jobs

18. September 2021
17. September 2021
15. September 2021
15. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com