/*Menu hide on click outside*/
Published
23. May 2022
Location
Østersøoverfarterne, Denmark
Category
Job Type
Page Views
5

Description

CATERING & RETAIL - Catering Offshore

Stillingsbetegnelse / overskrift

Gastronomelev med speciale i smørrebrød og cater

Introduktion

 

Vil du hjælpe med at betjene og servicere Scandlines’ kunder samt bidrage positivt til gæsternes rejse- og indkøbsoplevelse, så søger vi dig.

Det er helt afgørende for os, at kunderne mærker vores gæstfrihed og bliver mødt af synlige og engagerede medarbejdere.

 

Jobbeskrivelse

 

Som gastronomelev på de danske færger i Rødby og Gedser kommer du gennem en alsidig og spændende køkkenuddannelse, der veksler mellem praktik og skoleforløb.

 

Du kommer til at arbejde i et team, hvor du sjældent er alene. Vi er mange kolleger, der har været her i mange år, og det er der en god grund til.

Du får meget fine arbejdstider i forhold til branchen generelt. Som elev får du fri hver anden weekend. Du kommer til at arbejde i faste rul, og du kender derfor din vagtplan i god tid.

 

Ansvarsområder

 

Vores spisesteder er delt op i to afdelinger - Scandlines Kitchen, som er en restaurant med buffet i Gedser og a la carte i Rødby samt FoodXpress, som er et cafeteria med smørrebrød, grillmad og sandwich.

Som elev hos os kommer du gennem begge afdelinger, og du vil også medvirke til hele den klassiske tilberedning af personalemad.

Som gastronomelev på en dansk færge er du medansvarlig for at arbejde målrettet for bæredygtig produktion.

En af vores indsatsområder er madspild, og vi arbejder løbende for konceptudvikling og effektivisering af produktionen med øje for tilfredsstillende kundeoplevelser samt et stadig stigende fokus på at begrænse ressourcer og madspild.

 

Faglige kompetencer

 

Vi har kunder med mange forskellige nationaliteter, så det er en fordel at kunne noget sprog - helst engelsk, men også meget gerne lidt tysk eller svensk.

Dansk skal du kunne flydende, da dette er vores arbejds- og sikkerhedssprog.

For at kunne gå i gang med hovedforløbet (skoleforløbet) skal du have gennemført grundforløb som gastronom med bestået grundforløbsprøve.

 

Personlige kompetencer

 

Ansættelse på en af vores færger forudsætter, at du

  • er fyldt 18 år,
  • kan arbejde på skiftende arbejdstider – også i weekender, skoleferier og helligdage samt aften
  • er uafhængig af offentlige transportmidler, da der er vagter, som ikke passer sammen med offentlige køreplaner
  • er statsborger i et EU/EØS-land*
  • kan fremvise ren straffeattest.
  • Til stillinger ombord er det desværre ikke nok at have arbejds- og opholdstilladelse, da DIS-skatteordningen i følge lovgivningen kun kan anvendes til statsborgere fra EU/EØS-lande. Se den fulde tekst om vilkår her:

Regler for arbejde om bord

Som en del af vores onboarding skal du gennemføre en sikkerhedsuddannelse. Du behøver ikke at kunne svømme, men du skal ville opholde dig i vandet iført redningsvest og springe fra 3 meter ned i vandet.

Du skal være i fornuftig form og kunne opnå sundhedsattest fra en Søfartslæge inden ansættelse.

 

Ansøgningsfrist

10-07-2022

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger

 

Uddannelsen starter 1. august, hvor den første måned er introduktion til køkkenet. Der vil i den første måned være fokus på at lande i afdelingen.

Den 29. august skal du på søsikkerhedskursus i Esbjerg i en uge, hvor du sammen med de øvrige elever bliver trænet i at være sikkerhedsansvarlig og derefter kan guide og hjælpe passagerer i en farlig situation. Kurset er en kombination af redningsøvelser, førstehjælp, brandbekæmpelse og passagerpsykologi.

Hvis du allerede har gennemført sikkerhedskurset, fordi du i forvejen er ansat, så finder vi noget andet til dig i den uge.

Vi ansætter løbende, så vi hører gerne fra dig hurtigst muligt.

Related Jobs

R&D Project Manager   Esbjerg, Denmark
3. June 2022
Project Controller   Esbjerg, Denmark
3. June 2022
Service Tecnician   Malmö, Senegal
28. May 2022