/*Menu hide on click outside*/
Published
28. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
18. October 2021

Description

Arbejdsområde: Hovedsageligt Jylland og Fyn

Bopæl: Midtjylland / 3 kant området

Erfaren og selvstændig freelance montør, evt. med centralsmøringserfaring samt en håndværksmæssig baggrund inden for jern og metal, søges til montering af centralsmøring. Erfaring med montering af hydraulik rør vil være en fordel.

Ansættelse:
Freelance montøren skal være indstillet på skiftende arbejdstider, da der visse steder først kan monteres centralsmøring efter normal arbejdstid eller i weekenderne. Der vil i perioder være behov for at arbejde mere end 37 timer pr. uge.

Transport: Egen servicebil.

Uddannelse:
Maskinarbejder, skibsmontør, Rørlægger, entreprenørmekaniker eller lign. med montage erfaring i industrien eller entreprenørbranchen.
Det vil være en fordel med installationserfaring af hydraulikrør, evt. gennemført Instrumentrørlægning offshore kursus nr. 45721 eller tilsvarende.

Jobbeskrivelse:
Montøren skal som hovedopgave monterer og servicerer forskellige typer af centralsmøresystemer.

Ansøgning

Via e-mail: mail@scan-tech.org

Der afholdes samtaler løbende så søg hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette.

Kørekort: B

Ledige stillinger: 1

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling. Du er vant til selvstændigt at tilrettelægge og løse dine opgaver. Du har sans for detaljen og forstår at strukturere og prioritere dine opgaver og din indsats.

SCAN-TECH Handel & Montage blev grundlagt 1992, og er et handels-, montage- og agenturvirksomhed der repræsenterer en bred vifte af internationale virksomheder, med et omfattende sortiment af kvalitets produkter indenfor centralsmøring, smøreudstyr, olie filtrering samt båndsmøring.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com