/*Menu hide on click outside*/
Published
11. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Kungälv
Deadline
01. May 2021

Description

 • Om du har en teknisk eller mekanisk bakgrund och erfarenhet av arbete med maskiner så kan det här vara rollen för dig. Som förrådsansvarig maskinreparatör hos Lecor erbjuds du en tjänst med varierade arbetsuppgifter som fyller en viktig funktion på företaget. Läs mer om tjänsten nedan!

 • Om företaget

  Lecor Stålteknik grundades 1965 och ägs idag av Be-Group. Vi är ett av landets ledande företag inom kvalificerade stålkonstruktioner. Verksamheten bedrivs från Rollsbo i Kungälv där vi fogar över ca 7000 kvm modern verkstadsyta med god lyftkapacitet och en välinvesterad maskinpark. Vi är i dagsläget 35 medarbetare och omsätter ca 100 miljoner. Vi är verksamma inom stålkonstruktioner som arenor, brobyggnad, industriprojekt, byggstommar, tillbyggnader, offshore, marina projekt etc. Våra kunder finns i huvudsak inom bygg, processindustri och marinindustrin. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN-1090 för stålkonstruktioner och CE-märkning, ISO-3834 för svetsning och kvalitet – samtliga certifieringar enligt högsta utförandeklass.

 • Dina arbetsuppgifter

  Vi söker nu en ordningsam och erfaren förrådsansvarig som även kommer ansvara för att reparera verkstadens maskiner – allt från att fixa kabelbrott i vinkelslipar till att lösa eventuella problem i vår CNC-park. Utöver detta kommer du även ansvara för verkstadens manuella fräs och svarv. I rollen som förrådsansvarig ansvarar du för att förrådsverksamheten fungerar optimalt så att produktionen har tillgång till rätt material i rätt tid. Här får du möjlighet att utveckla och förbättra förrådsverksamheten i vår verkstad.

  Utöver ovanstående ingår även följande arbetsuppgifter i rollen:
  – Planera inventeringar
  – Köpa in verktyg, förbrukningsmaterial och övriga artiklar
  – Utföra underhåll på artiklar och verktyg i förrådet samt se till att kvalitetsinstruktioner efterföljs
  – Ta emot gods och inleverera detta i förrådet.

  Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

 • Din profil

  För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har någon form av teknisk eller mekanisk bakgrund. Har du erfarenhet av förrådsarbete alternativt lagerarbete är det en fördel, men det viktigaste är att du har erfarenhet av arbete med maskiner samt god kunskap om hur de fungerar och repareras. Om du tidigare har jobbat med CNC-maskiner och/eller svarv- och fräsmaskiner är det en stor fördel.

  Rollen som förrådsansvarig kräver att du är ordningsam och noggrann i ditt arbete. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ till förbättringar. Du brinner för att ge god service gentemot dina kollegor och har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika typer av människor. Trivs du dessutom med mycket eget ansvar och är tekniskt lagd har du hittat helt rätt!

  Övriga krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har B-körkort. Du bör ha datavana och det är ett plus om du tidigare har att arbetat i Excel eller liknande. Meriterande är om du har truckkort och traverskort.

 • Ansökningsförfarande

  Tjänsten ska tillsättas omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi går därför igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt på skill.se.

  Vid frågor får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se eller 072-543 40 10.

  Välkommen med din ansökan!

 • Om oss

  Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Related Jobs

30. November 2021
30. November 2021
HSE Professional   Sweden new
30. November 2021
Projektkoordinator   Denmark new
29. November 2021
Professor   Finland new
28. November 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com