/*Menu hide on click outside*/
Published
22. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Svendborg
Page Views
0

Description

Cama-Kollegierne i Svendborg søger en medarbejder ansat i fleksjob på 15-20 timer pr.uge.

Hvis muligt ser man gerne at vedkommende kan møde ind 2 hele dage og helst Tirsdag og Torsdag hvor også nærmeste kollegaer vil være at finde på kontoret.

Kan 2 hele dage på kontoret ikke honoreres så er der også mulighed for at nogle af timerne kan placeres på andre dage som hjemmearbejde.

Cama-Kollegierne og deres medarbejdere arbejder stadig en del hjemmefra, derfor dette ønske om fremmøde på Tirsdag og Torsdag hvor alle andre også er der.
Arbejdsopgaver:

Virksomhedens Direktør har brug for en medarbejder der i tæt samarbejde kan medvirke til at de mange opgaver bliver løst.
Bogholderi opgaver - Meget gerne erfaring med bogholderi og regnskabsopgaver.
Registrerings opgaver - Elektroniske fakturaer
Generelle Adm. opgaver.
Kendskab til vores system EG Bolig er en fordel men ingen krav.
Vi er et godt team på 5 ansatte her på kontoret, som skaber en god stemning og har et godt og kollegialt samarbejde, så vi glæder os meget til at få en ny kollega.
Så lad os endelig høre fra dig, jo før jo bedre - Vi ansætter og afholder samtaler så snart de rette kanddiater er fundet.
Yderligere spørgsmål til stillingen bedes rettet til Direktør Jens Jacobsen på telefon 51956031Fra villa til professionel boligorganisation
CAMA blev stiftet af en initiativrig lærer på SIMAC - Svendborg International Maritime Academy.
Kollegiets første bygning var en stor flot herskabsvilla beliggende på Fruerstuevej 22. Villaen var opført i 1800 tallet af den succesrige fabrikant Carl Axelsen.
Carl var gift med Magda og deres to navne dannede navnet på villaen. C (arl) A (xelsen) M (aga) A (xelsen) = CAMA
Villaen blev i 1975 købt og omdannet til kollegium med 19 værelser. Kollegiet bevarede navnet CAMA. Kollegieorganisationen har efterfølgende brugt navnet CAMA som betegnelse for alle 13 kollegier i Svendborg. CAMA betyder seng på latin og græsk, og det jo grundlæggende det kollegierne tilbyder de unge.
Man må sige, at Carl Axelsen og frue var fremsynede da de navngav villaen.