/*Menu hide on click outside*/
Published
8. June 2021
Location
Norway
Category
City
Oslo

Description

Etterstad videregående skole, Oslo kommune, UtdanningsetatenEtterstad videregående skole har ca. 650 elever og 120 ansatte. Skolen har utdanningsprogrammene salg, service og reiseliv, elektro og datateknologi, teknologi og industrifag og restaurant- og matfag i tillegg til påbygningsklasser. Skolen har lange tradisjoner som yrkesfagsskole innen bl.a maritime fag og teknisk fag. Skolebygget er i ferd med å gjennomgå en omfattende rehabilitering og utbygging. I byggeperioden disponerer skolen lokaler på Ullevål for teknologi og industrifag.
Skolen framstår i dag som en yrkesskole som vektlegger praksisnær undervisning og opplæring i tett kontakt med bedrifter og yrkesliv. På Etterstad vgs er det også viktig å se den enkelte elev gjennom både sosial og faglig veiledning. Skolen er inne i en spennende utvikling med nytt skolebygg og nye utdanningsprogram. Vi har som mål å tilby en framtidsrettet yrkes- og studiespesialiserende opplæring og søker medarbeidere som kan bidra inn i de neste års skoleutvikling.
Etterstad videregående skole har en ledig en fast deltidsstilling i ca 50 % som faglærer i transport- og logistikkfaget fra 01.08.21.
Søknadsfrist:
17.06.2021
Arbeidsgiver:
Oslo kommune
Sted:
Oslo
Stillingstittel:
Fast deltidsstilling som faglærer i Vg2 Transport- og logistikkfaget
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Deltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
50
Webcruiter-ID:
4399832291
Startdato:
01.08.2021
Sosial deling :
Arbeidsoppgaver
Undervisning i programfag innen Vg2 Transport- og logistikkfaget
Tett oppfølging av enkeltelever
Arbeide med å få elever utplassert i bedrift
Motivere elever til å nå så langt de kan
Delta i fagsamarbeid og samarbeid på avdelingsnivåKvalifikasjoner
Fagbrev som logistikkoperatør eller yrkessjåførfaget
Sertifikat B–bil. Det er ønskelig med C og D.
Truckførerbevis: T1, T2, T3, T4
ADR -kompetansebevis (transport av farlig gods)
Yrkesfaglærerutdanning
Bredt kontaktnett i bransjen og erfaring fra bransjenPersonlige egenskaper
Du har et sterkt faglig engasjement og er en god nettverksbygger
Du er flink til å motivere elever til faglig framgang og tilrettelegge for den enkelte elev
Du har god evne til å skape gode relasjoner med elevene og til å skape interesse for å følge opp den enkelte elev på en systematisk måte
Du framstår som en voksen rollemodell som møter elever på en tydelig og vennlig måte
Du har evne til å skape god kontakt med elever, foresatte og ansatte
Du jobber selvstendig, systematisk og har gode samarbeidsevner
Personlig egnethet blir vektlagtVi tilbyr
Hyggelig arbeidsmiljø med gode kollegaer
Gode pensjonsvilkår i SPK
Lønns- og avtalevilkår er fastsatt i lov- og avtaleverk. Pliktig medlemskap i Statens Pensjonskasse. Tilsettingen er betinget av godkjent politiattest. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.0660 Oslo
Åpne veibeskrivelseKontaktinformasjon
Ellen Møller
Avdelingsleder
993 36 744
ellen.moller@ude.oslo.kommune.no
Elin Stavrum
Rektor
993 26 300
elin.stavrum@ude.oslo.kommune.noUtdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 700 ansatte. Årlig brutto driftsbudsjett er ca. 14 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.
Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/