/*Menu hide on click outside*/
Published
16. May 2021
Location
Sweden
Category
City
Ålesund
Deadline
05. June 2021

Description

Vi søker etter

Fagarbeider i 89% fast stilling ved tilrettelagt avdeling.

Vi ser etter deg med utdanning som helsefagarbeider eller med annen relevant kompetanse

Om stillingen

Stillingen er i hovedsak knyttet til undervisning i mindre grupper. Arbeidstiden følger skoleruten.

Til stillingen vil det være sentralt med samarbeid både innad i avdelingen samt samarbeid med andre instanser som primærkontakt på ulike elever. I vårt arbeid er det viktig at man har evne til å bygge god relasjon til eleven. Det er avgjørende for hva man kan klare å få til. Vi ser det derfor som en absolutt nødvendighet at du har evne til dette. Personlig egnethet vil derfor vektlegges i ansettelsen.

Det er også viktig at du klarer å være rasjonell og balansert når det oppstår vanskelige situasjoner og at du har evne til å ta riktige beslutninger. Du må kunne være fleksibel og passe til å jobbe med elever med ulik fungering og kunne tilegne deg kunnskap ettersom elevene har behov for det.

Hos oss bruker vi elevbedrift som metode i noe av undervisningen. Dette for å få inn motorisk trening, eleven kan trene seg på praktisk arbeid samt at undervisningen blir mer praktisk. Det er også en god måte å opparbeide en god relasjon gjennom å gjøre noe felles. Eleven får være kreativ og kan også jobbe digitalt med noen av maskinene våre. Sjekk gjerne ut facebooksiden vår «Godt Laget avd. Fagerlia vgs» for å se produkter som blir laget. Vi jobber mye tverrfaglig og temabasert for at eleven skal få størst mulig læringsutbytte. Les gjerne om oss på hjemmesiden http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Utdanningsprogram/STUDIESPESIALISERING-TILRETTELAGT

Vi søker

Er du initiativrik, fleksibel, selvstendig, strukturert, god på samarbeid og kommunikasjon og i tillegg interessert i å jobbe med elever med ulike vansker og behov? Da er dette jobben for deg!

I denne jobben trenger vi en person som utstråler trygghet og som har evne til å se hele elevens behov. Det vil være en stor fordel å ha erfaring innenfor å jobbe med personer med ulike utfordringer.

Siden vi bruker elevbedrift som metode i undervisningen er det en fordel at du er kreativ og liker å jobbe med praktisk og digitalt arbeid som blir til et flott produkt.

Vi ønsker en person som har disse kvalitetene og samtidig kan bidra positivt inn mot arbeidsmiljøet vårt.

Det er ønskelig at søkeren har førerkort og kan disponere bil.

Vi tilbyr

  • en utfordrende stilling i et arbeidsmiljø kjennetegnet av høy grad av profesjonalitet
  • god tilgang til faglige nettverk og faglig utvikling
  • offentlig pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring
  • lønn etter tariff

Om skolen

Fagerlia og Ålesund videregående skoler blir slått sammen fra 01.08.21. Dette blir den klart største videregående skolen i Møre og Romsdal, med 1600 elevplasser rundt 250 ansatte fordelt på lokalitetene Fagerlia, Latinskolen og Volsdalsberga.

Vi har et stort mangfold av tilbud som følger: Studiespesialisering med internasjonal, forsker, toppidrett, og tilrettelagt løp; musikk, dans, drama; kunst, design og arkitektur; idrettsfag; medier og kommunikasjon; helse- og oppvekstfag med ambulansefag, barne- og ungdomsarbeider og helsefagarbeider; teknikk og industrifag med maritime fag; naturbruk med fiske og fangst og akvakultur; salg, service og reiseliv med salg og reiseliv, og service, sikkerhet og administrasjon; informasjonsteknologi og medieproduksjon; påbygg til generell studiekompetanse.

Fagerlia - Ålesund videregående skole er en del av Campus Ålesund og har et sterkt fagmiljø der eleven er i fokus.
Vi arbeider målrettet for at elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere skal oppleve Fagerlia - Ålesund videregående skole som en profesjonell og innovativ organisasjon. Som ansatt forplikter du deg til å bidra til at Fagerlia - Ålesund videregående skole er en lærende organisasjon.

Andre opplysninger

Vi har som mål å speile mangfoldet i befolkningen. Alle med kompetanse vi etterspør er velkommen til å søke ledig stilling hos oss. Menn oppfordres til å søke.

Politiattest

Den som blir ansatt må levere politiattest.

Related Jobs

Project Coordinator   Sweden new
21. September 2021
18. September 2021
18. September 2021
17. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com