/*Menu hide on click outside*/
Published
21. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
11. May 2021

Description

ESVAGT søger en Skibskok. Dit hovedansvar som kok ombord på skibene er at sammensætte og tilberede alt mad ude ombord samt at sørge for bestilling af proviant til en besætning på 8-18 personer. Ud over dette så skal du også deltage i øvelser ombord i førstehjælp, brand og redning. For at du kan deltage i øvelserne, så vil du ifm en start i ESVAGT få kurser i FRB sejlads, førstehjælp og adfærd sikkerhed. Det er dit ansvar at sikre, at den ugentlige menu-plan indeholder sund, varieret og ernæringsmæssigt korrekt mad, der samtidig er tilpasset de forskellige religiøse og kulturelle baggrunde, der kan være ombord. Hygiejne samt håndtering og opbevaring af råvarer skal være i fuld overensstemmelse med gældende regler, og der skal løbende laves fødevarekontrol. Som person skal du være kreativ i din madlavning, så du formår at lave varieret mad til besætningen. Du skal ligeledes være opdateret på ny viden omkring fødevarehygiejne. Derudover skal du være ansvarsbevidst, da der er en del administrativt arbejde, du ligeledes skal kunne håndtere.

ESVAGT er en dedikeret udbyder af sikkerhed og support til søs, baseret på en erfaren og veluddannet offshore besætning. Vores flåde består af moderne offshore supportfartøjer med specifikationer af høj kvalitet designet til operationer i barske vejrforhold. Vi opererer primært i Nordsøen og Barentshavet. ESVAGT er kendt og anerkendt som en attraktiv, pålidelig og ansvarlig samarbejdspartner, der leverer en række specialiserede tjenester til vores kunder, herunder; skibsstøtte til drift og vedligeholdelse af havvindmølleparker, drone inspektion af vindmøller, redningsredaktion (ERRV), olie spiludvinding, brandbekæmpelse, bugsering, ankerhåndtering og multirole service.

ESVAGT har en flåde på 42 skibe, 2 nybygninger på vej og mere end 1.000 ansatte offshore og onshore. Vores flåde leverer de daglige sikkerheds- og supportfunktioner primært inden for offshore olie- og gas- og vindindustrien. Læs mere.

OM AT ARBEJDE SOM KOK HOS ESVAGT

Dit hovedansvar som kok ombord på skibene er at sammensætte og tilberede alt mad ude ombord samt at sørge for bestilling af proviant til en besætning på 8-18 personer. Ud over dette så skal du også deltage i øvelser ombord i førstehjælp, brand og redning. For at du kan deltage i øvelserne, så vil du ifm en start i ESVAGT få kurser i FRB sejlads, førstehjælp og adfærd sikkerhed.

Det er dit hovedansvar ombord at sikre, at den ugentlige menu-plan indeholder sund, varieret og ernæringsmæssigt korrekt mad der samtidig er tilpasset årstiden og de forskellige religiøse og kulturelle baggrunde, der kan være ombord. Vi har også en forventning om, at du kan bage det brød som der er behov for ombord til måltiderne. Hygiejne samt håndtering og opbevaring af råvarer skal være i fuld overensstemmelse med gældende regler, og der skal løbende laves fødevarekontrol.

Maden ombord er vigtig, så du skal som person skal du være kreativ i din madlavning, så du formår at lave varieret mad til besætningen. Du skal ligeledes være opdateret på ny viden omkring kost og fødevarehygiejne. Derudover skal du være ansvarsbevidst og IT minded, da der er en del administrativt arbejde, du ligeledes skal kunne håndtere.

VI FORVENTER, AT DU HAR:

  • Skibskokbevis eller svendebrev som kok + grundlæggende søsikkerheds-kursus
  • Gyldigt sundhedsbevis, pas og søfartsbog
  • Gerne Brandbekæmpelse i skibe eller basic firefighting
  • Evner til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • Evner til at lave sund og varieret kost
  • Skal kunne fremvise en straffeattest og ren drug test (Nul-tolerance i forhold til euforiserende stoffer og alkohol ombord)
  • Mulighed for at sejle 4 ugers udmønstring (2 mand deler en stilling)

Hvis dette kunne er et job for dig, så modtager vi gerne din ansøgning via linket til højre.

I tvivl om det er noget for dig eller om du kan udfylde kokkerollen hos os, så henvend dig til:

Christina Hald-Andersen, Recruitment & Training Officer, Direct +45 78 730 774, Mail cha@esvagt.com

Samtalerne afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Se stillingsopslaget her: ESVAGT ledige stillinger | Skibskok

Sådan ansøger du

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler, så upload hurtigst muligt din ansøgning og CV på linket nedenfor.

Related Jobs

El-tekniker   Denmark new
4. August 2021
4. August 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com