/*Menu hide on click outside*/
Published
27. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
17. December 2021

Description

Hjælp os med at udvikle fremtidens løsninger til vindmølleindustrien 
Jylland 
Oprettet:28-09-2021 
Ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale.

Som software konsulent bliver du ansvarlig for at deltage i et højt kvalificeret softwareteam der har fokus på leverancer til industrien. Du deltager i et udviklingsteam enten hos kunderne eller i vores egen organisation. Her bidrager du til, at samarbejdet imellem projektteamets medlemmer fungerer på tværs af forskellige tidszoner og kulturer. Du tager naturligt del i kundehåndteringen og er garant for at kunden føler sig tryg og du sikrer at leverancen sker til tiden, i den lovede kvalitet og til prisen.

Din motivation:
Du motiveres af hurtigt at skulle danne overblik over komplekse systemer og har derfor lyst til at afprøve dine evner i en international virksomhed, hvor du løbende får nye udfordringer. Du er ambitiøs og ønsker at påtage dig større ansvar uden at give slip på din faglighed. Du motiveres af at skabe resultater sammen med andre og trives i et dynamisk miljø. Dine veludviklede samarbejds- og kommunikationsevner er en væsentlig årsag til at du har haft succes i din karriere.

Dine kvalifikationer:

  • Stærke færdigheder inden for udvikling af software til Cloud/Windows/Linux-platforme
  • Min 5 års erfaring med Agile Software Development, eksempelvis SCRUM
  • Du har erfaring med et eller flere af følgende programmeringssprog:
    • C, C#, C++
  • Struktureret analyse og design (objektorienteret)
  • Du har en ingeniør- eller kandidatgrad i software, datalogi eller lignende
  • Professionelt niveau i skriftligt og mundtligt engelsk

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

  • Kendskab og erfaring med Python, .NET og .Net Core, Visual Studio, Eclipse, Azure, Docker, GIT og Unittest
  • Erfaring som konsulent

Vi tilbyder dig:

Gode forhold og imødekommende kollegaer. Vi driver ENABL med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, sætter tillid til individuelle kompetencer og har tiltro til medarbejdernes dømmekraft. Det kræver selvstændighed i din hverdag, men til gengæld giver det dig muligheden for en unik position på markedet, hvor du har et højt niveau af tillid og frihed, samt store muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder desuden mulighed for fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde.


Om ENABL:

ENABL er din globale one-stop-shop for rådgivning og udstyrsløsninger i løbet af hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller.

Vi har flere end 20 års erfaring og tilbyder løsninger inden for rådgivning & outsourcing, udstyr og global service. Vi har specialiseret os i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne, monopæle, vinger og naceller.

Det er vores mål at reducere kompleksiteten, opfylde vores kunders behov og gøre dem i stand til at producere globalt – wherever wind is.

Vores forretning udvides konstant og med høj fart – og vi forventer, at det fortsætter i løbet af de næste mange år. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores Head of Software, Jens Arendt, på jear@enabl.dk.

ENABL er en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Hedensted, men med softwareafdelingen placeret i Aarhus. Der er mulighed for at arbejde decentralt.

Hvis denne stilling appellerer til dig, bedes du ansøge med et kronologisk CV. Du kan ansøge direkte via dette link:

Vi ser frem til din ansøgning.

Related Jobs

Senior Riser Engineer   Norway new
28. January 2022
Web Manager   Norway new
28. January 2022
Regional Finance Manager   Norway new
28. January 2022
28. January 2022
Analysis Engineer   Norway new
28. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com