/*Menu hide on click outside*/
Published
25. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Aarhus
Deadline
14. June 2021

Description

HR-Industries søger en projektmedarbejder for en international virksomhed i det sydvestlige Aarhus. Virksomheden har lynende travlt, og den nye kollega skal hjælpe med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, når virksomhedens produkter sendes til kunderne – hvor end i verden, det måtte være….

Jobbet er – i første omgang – en 4 mdr.’s tidsbegrænset projektansættelse i transportafdelingen. Projektperioden kan forlænges, hvis ordresituationen tilskriver det.

De primære opgaver i jobbet vil være at sikre en korrekt og optimeret transport af virksomhedens produkter til kunderne gennem kontakt til kunden, shipping-samarbejdspartnere, håndtering og udfærdigelse af transport- og exportdokumenter mv. – selvfølgelig i tæt kontakt og dialog med kollegaer og projektledere.

Du kan se frem til en stilling med kontakt til både nationale og internationale leverandører / transportører.

Din baggrund er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, der relaterer sig til shipping og/eller logistik.

Du skaber naturligt struktur på din hverdag, dine arbejdsopgaver og dine rutiner, ligesom du har en god erfaring med udfærdigelse af eksportdokumenter.

Det er en forudsætning, at du mestrer et fornuftigt og flydende engelsk i skrift og tale, ligesom selvstændighed i opgaveløsningen – efter oplæring – er en nødvendighed.

Hverdagen kan være hektisk, hvorfor det er vigtigt, at du kan bevare overblikket omkring de mange bolde i luften, der hver især skal gribes og kastes videre til rette vedkommende…

Virksomheden er en del af en stor international koncern, hvor denne virksomhed i koncernen fortrinsvis leverer deres produkt til den maritime verden. En spændende og internationalt orienteret arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede medarbejdere, der omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Projektansættelse via HR-Industries: Når du søger projektansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, kommer du til en samtale hos os, inden du kommer til samtale hos virksomheden, så både du og virksomheden har den rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i projektansættelsen. Du bliver formelt ansat i HR-Industries, mens du arbejder i projektvirksomheden, og følger projektvirksomhedens retningslinjer m.m. Desuden kan du deltage i HR-Industries sociale arrangementer for projektansatte og netværke med andre projektansatte på tværs af vores projektvirksomheder.

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries A/S på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

  Stilligs nr
  51923
  Faggruppe
  Administration
  Jobtype
  Projektansættelse - specialistvikar
  By
  Aarhus
  Ansøgningsfrist
  Efter aftale
Har du spørgsmål til jobbet, kontakt:

  Lars Hedelund

  Chefkonsulent rekruttering
  72 18 35 40
  lh@hr-industries.dk
Vi har åben på hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Om HR-Industries:

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien. Derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com