/*Menu hide on click outside*/
Published
8. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
28. May 2021

Description

HR-Industries søger en projektmedarbejder for en international virksomhed i det sydvestlige Aarhus. Virksomheden har lynende travlt, og den nye kollega skal hjælpe med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, når virksomhedens produkter sendes til kunderne - hvor end i verden, det måtte være....

Jobbet er - i første omgang - en 4 mdr.'s tidsbegrænset projektansættelse i transportafdelingen. Projektperioden kan forlænges, hvis ordresituationen tilskriver det.

De primære opgaver i jobbet vil være at sikre en korrekt og optimeret transport af virksomhedens produkter til kunderne gennem kontakt til kunden, shipping-samarbejdspartnere, håndtering og udfærdigelse af transport- og exportdokumenter mv. - selvfølgelig i tæt kontakt og dialog med kollegaer og projektledere.

Du kan se frem til en stilling med kontakt til både nationale og internationale leverandører / transportører.

Din baggrund er ikke afgørende , men du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, der relaterer sig til shipping og/eller logistik.

Du skaber naturligt struktur på din hverdag, dine arbejdsopgaver og dine rutiner, ligesom du har en god erfaring med udfærdigelse af eksportdokumenter.

Det er en forudsætning, at du mestrer et fornuftigt og flydende engelsk i skrift og tale, ligesom selvstændighed i opgaveløsningen - efter oplæring - er en nødvendighed.

Hverdagen kan være hektisk, hvorfor det er vigtigt, at du kan bevare overblikket omkring de mange bolde i luften, der hver især skal gribes og kastes videre til rette vedkommende...

Virksomheden er en del af en stor international koncern, hvor denne virksomhed i koncernen fortrinsvis leverer deres produkt til den maritime verden. En spændende og internationalt orienteret arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede medarbejdere, der omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Har du spørgsmål , kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries A/S på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

SØG STRASKS: Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Ansøgning med CV skal oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51923.
Har du allerede en profil i vores database, skal du søge jobbet via denne.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv.

Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

Læs mere på www.hr-industries.dk omkring HR-Industries

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com