/*Menu hide on click outside*/
Published
18. March 2022
Expires
7. April 2022
Location
Finland
Category
City
Turku
Page Views
2

Description

Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee 1100 asiantuntijaa, joiden suunnittelutyön tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.
Mitä teemme
Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.
Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla:
Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien elintarvike- ja lääketeollisuus
Kone- ja laitevalmistusteollisuus
Meri- ja offshore-teollisuus
Vahvistamme energiatekniikan asiantuntijatiimiämme ja haemme Jyväskylän, Espoon, Tampereen tai Turun toimipisteeseen (myös etätyö kotipaikkakunnalta on mahdollista)
Energiatekniikan asiantuntijaa
Toimenkuvaasi kuuluu, teollisuuden energiatehokkuuden kasvattamiseen tähtäävät katselmushankkeet, teollisuuden energiatehokkuuteen liittyvissä investointiprojekteissa asiantuntijana toimiminen sekä sinulle osoitetusta asiakasrajapinnasta huolehtiminen.
Odotamme sinulta
Korkeakoulututkintoa (DI, FM tai Insinööri) energia- prosessi tai kemiantekniikan alalta
Näyttöjä menestyksekkäästi hoidetuista vastaavista työtehtävistä
Ulospäin suuntautunutta, itsenäistä ja aktiivista otetta
Halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito eduksi)
Matkustusvalmiutta
Vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
Arvostamme kokemusta ja näkemystä uusiutuvasta energian tuotannosta- ja hiilineutraalin energiantuotannon ratkaisuista sekä energianvarastointi ja jakeluratkaisuista.
Työpaikkasi tulee olemaan Elomaticilla Energy Consulting -osastolla.
Mitä tarjoamme Sinulle
Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellisiä tehtäviä kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Pääset mukaan hankkeisiin, joilla edistetään yhteiskunnan matkaa kohti vähähiilisyyttä sekä kiertotalouteen perustuvaa elämäntapaa.
Tarjoamme myös joustavan työajan, etätyömahdollisuuden sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Meillä saat monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset sekä muita hyvinvointia tukevia palveluja.
Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia
Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa ja kiinnostut tästä tehtävästä, liity asiantuntevaan ja innostuneeseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4.2022. Liitä mukaan CV ja palkkatoive
Lisätietoja antaa: Teemu Turunen, +358 400 379 940, teemu.turunen@elomatic.com
Hakuaika alkaa: 15.03.2022 14:00Hakuaika päättyy: 03.04.2022 23:59

Related Jobs

6. November 2020