/*Menu hide on click outside*/
Published
1. April 2022
Expires
21. April 2022
Location
Norway
Category
City
Oslo
Page Views
0

Description

Rekrutterer
Asset Buyout Partners (ABP)
Sted
Oslo
Publisert
30. mars 2022
Søknadsfrist
20. april 2022
Kontakt
Nathalie Backer Smulders 47083841, Andreas Ugland Virik 93004949
Posisjon
Leder
Bransjer
Eiendom / Eiendomsmegling
Stillinger
Administrasjon / Ledelse, Utvikling
Arbeidstid
Fulltid
Jobbtype
Fast
Sektor
Privat
Asset Buyout Partners (ABP) er et industrielt eiendomsselskap med en fokusert investeringsstrategi rettet mot virksomhetskritisk eiendom og infrastruktur i energi- og maritime klynger. Selskapet eier og utvikler eiendom og infrastruktur på strategiske lokasjoner langs norskekysten, fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. ABP har betydelige vekstambisjoner gjennom ytterlige oppkjøp og utvikling, med målsetning om å bli den foretrukne utleier og samarbeidspartner for selskaper tilknyttet de ledende industriene i Norge. Eiendomsporteføljen består i dag av 110 eiendommer med en eiendomsverdi på rundt NOK 10 mrd.
Hovedeier av ABP er Fastighets AB Balder, Nordens største børsnoterte eiendomsselskap notert på Nasdaq Stockholm, og selskapet har en balanse på rundt SEK 200 mrd.
Selskapet har store vekstambisjoner, både organisk og gjennom M&A, innen eksisterende virksomhetsområder og ny bærekraftig industri, energiomstilling og sirkulærøkonomiske prosjekter. ABP søker nå en erfaren utviklingssjef / Development Director til å lede selskapets utviklingsavdeling.
I dag har selskapet en portefølje på over 270.000 kvm bygningsareal, mer enn 1,2 millioner kvm utleid tomt med betydelig utviklingspotensial, i tillegg til en tomtebank på 1,3 millioner kvm med ferdig regulerte arealer, samt en omfattende portefølje med industriell infrastruktur og kaianlegg.
ABP forventer betydelig organisk vekst gjennom utviklingsprosjekter for nye og eksisterende kunder, som representerer en unik mulighet for vår nye Development Director.
Stillingen rapporterer til COO og vil være en viktig bidragsyter i videreutviklingen av selskapet.Arbeidsoppgaver:
Etablere, forme og lede selskapets utviklingsavdeling
Ta ansvar for selskapets utviklingsprosjekter
Identifisere, strukturere og gjennomføre utviklingsprosjekter, i samarbeid med selskapets forretningsutviklings-, økonomi- og forvaltningsavdeling
Overordnet fremdrifts-, budsjett- og resultatansvar for prosjekteneØnskede kvalifikasjoner:
Høyere teknisk eller økonomisk utdannelse
Dokumenterte og solide faglige kvalifikasjoner
Minimum 10 års relevant erfaring fra eiendomsutvikling, fortrinnsvis innen industri og logistikk
Dokumenterte resultater fra ledelse og gjennomføring av utviklingsprosjekterPersonlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten er forretningsorientert og fremoverlent. Evne til å tenke og jobbe strategisk er viktig. Videre er du driftig, god til å lede og drive effektive prosesser, og får ting til å skje. Du utviser et stort engasjement, er trygg på deg selv og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. Evnen til å jobbe i team og gode kommunikasjonsferdigheter vektlegges.ABP tilbyr:
Et selskap med en solid eier, erfaren ledergruppe og solid organisasjon med betydelige vekstambisjoner
Muligheten til å bidra i videreutviklingen av et ledende industrielt eiendomsselskap
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling
Konkurransedyktige betingelser, inkludert attraktivt investeringsprogram
Nye kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum
ABP holder til i Oslo med regionskontor på Mongstad utenfor Bergen. Betydelig reisevirksomhet må påregnes.Søknadsfrist: Onsdag 20. april 2022
For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Nathalie Backer Smulders på tlf: 470 83 841, eller Research Analyst Andreas Ugland Virik på tlf: 93 00 49 49. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen».
Vennligst referer til DN.no i din søknad.