/*Menu hide on click outside*/
Published
27. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
16. November 2021

Description

Region:
Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:
Ongoing

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson

Mobil: +45 9137 4137

SEND ANSØGNING
Har du lyst til at gå om bord som vores nye Dessertkok/Konditor?

Vi har fire restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores Blue Riband restaurant, danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

JOBBET

Som dessertkok/konditor hos DFDS får du en unik mulighed for en varieret og spændende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med de forskellige restauranter, vi har ombord. Du bliver ansvarlig for konditoriet/dessertkøkkenet, egenkontrol, men også oplæring af elever. Du bliver en del af et team, der sætter en stor ære i høj kvalitet og gode råvarer. Vi er altid lyttende over for nye idéer, så du får plads til at komme med egne idéer og kreative inputs.

DIN PROFIL

Du skal have gennemført en kokkeuddannelse eller konditoruddannelse.
Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
Du har en stor passion for mad og friske råvarer.
Du ansvarsfuld og kan bevare overblikket, selv i travle situationer.
Du er fleksibel, initiativrig og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning” senest d. 17/9. Vi læser løbende ansøgninger igennem.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com