/*Menu hide on click outside*/
Published
14. May 2021
Location
Sweden
Category
City
Kristiansund

Description

Deep C søker offshore ROV operatører og supervisors for operasjon av våre subsea systemer ombord i våre kunders fartøyer.
Hvem søker vi?
Personer med erfaring, evne og vilje til å delta i hektiske arbeidsdager der kunden og kundens behov alltid er prioritert. Du må kunne forstå forventninger og behov både fra kunde, selskap og team, og ha evne til å finne riktige løsninger på utfordringer.
Arbeidsoppgaver:Klargjøring og mobilisering av utstyrOperasjon i henhold til avtalt prosedyreLøpende vedlikeholdDemobilisering av utstyrOperasjonell rapportering og dokumentasjon i henhold til selskapets HSEQ systemer
Supervisors har i tillegg ansvar for å lede operasjon og teamet på vegne av Deep C, og er kontaktpunkt med kunde ombord og Deep C prosjektorganisasjon på land.
Kompetanse:Offshore erfaring innen ROV/subsea utstyrUtvikling, testing, vedlikehold, klargjøring og drift av mekaniske/elektriske/hydrauliske/elektroniske systemerDokumentert resultater fra tilsvarende arbeidFagbrev innen relevante fag (f. eks. mekanikk, hydraulikk, elektro, elektronikk, automasjon)Norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode kollegaer og et utviklingsorientert arbeidsmiljø.
Om arbeidsgiveren
Gjennom fokus på å dekke kundens behov med riktige løsninger, er Deep C en foretrukken samarbeidspartner for mange av de største aktørene på komplekse subsea operasjoner innen fornybar energi, olje og gass. Selskapet leverer engineeringstjenester, spesialutstyr og personell innen vår nisje som er masseforflytting, kutting, spyling og rengjøring på havbunn og subsea installasjoner. Våre operasjoner gjennomføres for kunder over hele verden.
Sektor
Privat
Antall stillinger
3
Sted
Verkstedveien 1 B, 6517 Kristiansund N
Bransje
Kraft og energi,
Maritim og offshore,
Olje og gass
Stillingsfunksjon
Ingeniør / Subsea,
Mekanikk og installasjon
Spørsmål om stillingen
Kontaktperson
Lars Erik Flatøy
Stillingstittel
HR leder
Mobil
911 27 268
Nyhet! Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"

Søk her

Hjemmeside
Flere stillinger fra Deep C Solutions As
Følg firma
10 følger dette firmaet
Verkstedveien 1 B, 6517 Kristiansund N
Stort kart Hybridkart Flyfoto
Annonseinformasjon
FINN-kode 218393033
Sist endret 12. mai 2021 15:29

Related Jobs

MBA Structural Engineer   Denmark new
18. June 2021
Project Assistant   Denmark new
18. June 2021
Sveiser offshore   Sweden new
18. June 2021
18. June 2021