/*Menu hide on click outside*/
Published
3. July 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
22. July 2021

Description

En af vores dygtige lærere i udskolingen har valgt at søge andre udfordringer. Skolen i Sydhavnen søger derfor en dansklærer til vores udskoling, som sammen med skolens nuværende lærere kan være med til at skabe en god og tryg hverdag for vores mange elever, helt specifikt i 7. klasse og vores udskoling.

Vi forventer, at skolens nye lærer

 • har lyst til læring og undervisning og er læreruddannet
 • er energisk og kan realisere planer og projekter med en god struktur
 • har lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor tingene opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer
 • har stærke samarbejdsevner i et tæt årgangsteam
 • har et helhedsorienteret børnesyn med blik for det hele barn
 • ser samarbejdet med engagerede forældre som en styrke
 • skaber trivsel omkring sig
 • indgår i skolens fælles opgaver og er klar til at lytte til og dele erfaringer

Dansk er det fag der fylder mest, men i stillingen er også historie, understøttende undervisning og idræt. Skolen søger også lærere med linjefag og kompetencer i fransk, håndværk og design samt musik, så disse fag har også vores interesse.

Vi tilbyder

 • Vi er en skole på Teglholmen med egen havn og med udsigt til de store, grønne områder på Amager Fælled. Her er der plads og rammer for moderne didaktik og pædagogik, hvilket vi lægger vægt på i opbygningen af skolen. Opbygningen har været under vejs siden 2012, og vi er i gang med at udvide til at blive en firesporet skole.
 • Vi er en skole med en maritim og naturvidenskabelig profil, hvilket er gennemgående både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen, og i forhold til skolens profilering udadtil. Skolen er en del af madskolerne og i det store industrikøkken laver flere kokke mad sammen med elever fra mellemtrinnet.
 • Vi har fokus på kompetencerne, der indgår i 21st Century skills. Sammen med skolens værdisæt danner de grundlaget for den fortsatte udvikling på Skolen i Sydhavnen. Vi bygger stadig og er derfor fortløbende i gang med at udvikle skolen, som du i samarbejde med dit årgangsteam og resten af kollegerne og ledelsen, får mulighed for at sætte dit præg på.
 • Du får indflydelse og fleksibilitet i hverdagen. Udskolingen er i gang med en opbygning og en udbygning, og vi arbejder sammen om at skabe de rammer, der fremover skal definere os i vores nye udskolingsbygning. Derfor arbejder vi stadig med at udvikle organisering og fællesskaber i forhold til faglighed, pædagogik og didaktik.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller tidligere. Ansættelse sker efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Yderligere oplysninger
Kig forbi skolens hjemmeside på eller på facebook. Du er også velkommen til at kontakte skoleleder Morten Biering på 2880 0115 for yderligere information.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. august 2021
Ansættelsessamtalerne foregår den 19. august i tidsrummet kl. 14.30-17.30.

Related Jobs

Servicechef til MARTEC   Denmark new
23. July 2021
22. July 2021
18. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com