/*Menu hide on click outside*/
Published
14. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Svendborg

Description

Vil du gerne rejse verden tynd og få masser af udfordringer i forskellige kulturer? Og vil du indkøre mange forskellige automationsløsninger, på skibsværfter og hos kunder verden over? Og er du maskinmester med håndværksmæssig baggrund som elektriker? Så er det måske noget for dig at blive Commissioning Engineer hos SH Group A/S.
SH Group leverer individuelle og serieproducerede automationsløsninger til elektriske og hydrauliske maskiner til hele verden indenfor marine -, offshore - og wind. Vi er i vækst, og vi ønsker derfor at udvide organisationen med en Commissioning Engineer.
Vi tilbyder dig
Som Commissioning Engineer bliver din hovedopgave at koordinere arbejdet med Site Acceptance Test (SAT), således at SH Group er på forkant, og der altid er overblik over igangværende sager og deres status vis-a-vis relevante terminer. Du vil dermed sikre, at SAT opgaver er planlagt i god tid og i en detaljegrad, så de kan gennemføres effektivt, at vi har styr på kundens opfyldelse af deres forpligtelser, og at eventuelle ekstraarbejder håndteres som merarbejde.
Du får ansvar for rettidige tiltag til at alle SAT gennemføres effektivt og til den planlagte økonomi, herunder at der implementeres arbejdsgange som sikrer fakturering af merarbejde til aftalen og andre ydelser, som kunden måtte ønske at få udført. Samtidig bliver du bruger af vores systemer til styring af SAT, og for at sikre relevant feed-back fra markedet på produkter til teknisk afdeling, så produkter løbende forbedres.
Lidt om dig som person
Du har en rigtig god teknik- og procesforståelse, og er en god kommunikator. Du har lyst til at udvikle dig indenfor commissioning af maskinanlæg, og du er klar til at arbejde i en ambitiøs kultur i en koncern med en samlet omsætning på 330 mio. kr, hvor der fokuseres på innovation og kvalitet. Du gør, hvad du siger, holder aftalte deadlines, og du skaber tillid i afdelingen og ved kunden.
Som person har du et meget højt engagement, og du brænder for at vise resultater. Du forstår værdien af at være hands-on, og reagere hurtigt i hverdagen. Samtidig kan du fastholde fokus på at projekter leveres til tiden, indenfor den afsatte økonomiske ramme.
Du skal have faglig baggrund indenfor det elektriske område, og du er nok uddannet som maskinmester eller har arbejdet med opstart af teknisk avanceret anlæg i mange år. Du lægger stor vægt på kvalitet, og bruger ubesværet engelsk i både skrift og tale. Du mestrer MS Office. Programmeringsmæssigt kender du sikkert til programmering af PLC i ST, samt funktionsblokke. Derudover har du kendskab til field bussystemer.
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.
Små ændringer i softwares ifm. service og opdateringer hos kunderne
Test af løsningerne i samarbejde med kolleger
Deltage i Factory Acceptance Test (FAT) sammen med kolleger ift. slutkunden
Commissioning hos kunden, herunder eventuel tilpasning af program on-site
Sparring med kolleger og samarbejdspartnere om projekter
Komme med forbedringsforslag ud fra erfaringer ifm. opstart samt input fra kunder
Være en del af et service team til support på egenproducerede anlæg
Ca. 100 rejsedage årligt
Vores forventninger til dig er bl.a.
Maskinmester eller tilsvarende uddannelse/erfaring
Faglig baggrund indenfor det elektriske område er et ufravigeligt krav
Gerne erfaring fra idriftsætning af projekter til søs, på offshore rig eller i land
Gerne lidt erfaring fra undervisningssektoren eller konsulentvirksomhed
Effektiv og professionel person med ambitioner og gennemslagskraft
Kendskab til programmering af PLC og field bussystemer
Gerne erfaring med Siemens, B&R m.fl.
Kan gennemskue hele projekter med alle interfaces
Dansk og engelsk i både skrift og tale på rapportskrivningsniveau
Bruger af MS Office: Word, Excel og PowerPoint
Gerne offshore certifikat eller i stand til at få det
Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.
For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling, på telefon 2332 5825.
Tiltrædelse: Snarest
Ansøgningsfrist: Løbende
Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt.
SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskaberne Sepro™, NorCrane™ og Xervo™, ligesom vi har kontor/repræsentation flere steder i verden.
SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 300 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og vores andre afdelinger verden over. Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan håndtere hele værdikæden ifm. maskinproduktion selv.
Vores automationsløsninger og el-tavler bliver brugt i hele verden, og vi er i alt ca. 35 automations- og elmedarbejdere, hvoraf 14 er i engineering.