/*Menu hide on click outside*/
Published
14. September 2021
Expires
4. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
0

Description

Bliv en del af fremtiden
I denne stilling bliver du en vigtig brik i ISC’s vindafdeling. Din daglige gang vil foregå på Østerbro i København, hvor du vil indgå i vores team der beskæftiger sig med offshore substations. ISC arbejder projektorienteret og du vil derfor blive en del af mange spændende og fagligt udfordrende internationale projekter.

Dit hovedfokus vil være på struktur- og stålberegninger samt beregningsrapporter. Derudover vil du få mulighed for at være med i alle projektets faser, lige fra det indledende koncept, FEED, detailed design og til de endelige arbejdstegninger. Arbejdet vil variere fra opgaver direkte for bygherre og i samarbejde med stålentreprenører.

Dine kvalifikationer

Vi søger en kollega der trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår væsentligheden af at arbejde sammen som ét team.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling.

Derudover forventer vi, at du:
er uddannet civilingeniør, med speciale inden for konstruktioner.
har 0-5 års erfaring.
er struktureret, har ordenssans og kan arbejde med flere forskellige projekter ad gangen.
taler og skriver engelsk på et højt teknisk niveau.
forstår at møde deadlines og er løsningsorienteret.
er omhyggelig og har sans for detaljerne.
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har:
erfaring med at arbejde i Tekla.
erfaring med 3D projektering.
erfaring med FE beregninger i Ansys.
erfaring med offshore designs.
Os

Til gengæld vil du opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende internationale projekter samt udvikle dine kompetencer hos os.

Derudover kan du se frem til:
Et job placeret på Østerbro, København.
En flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører.
Gode muligheder for faglig udvikling.
Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke.
Firmapensionsordning.
Løn efter kvalifikationer.
ISC i dag

ISC er en familieejet ingeniørvirksomhed. Vi hjælper vores klienter gennem innovativ og nytænkende ingeniørrådgivning. I samarbejde med klienter og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning. Vores unikke og faglige kompetencer gør os til en fortrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. I dag beskæftiger ISC 230+ medarbejdere globalt og hovedsædet er beliggende centralt i København.

Lyder det som en stilling for dig?

Så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfristen er den 30. september.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Bygningsingeniør til offshore wind”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at