/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
0

Description

Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som butiksassistent til søs, så søg denne stilling.
Som medarbejder i vores Tax Free shop bliver du en del af et verdensklasse team, hvor alle medarbejdere arbejder engageret mod at skabe den bedste oplevelse for vores gæster ombord. Tax Free shoppen tilbyder et varieret udbud af varer inden for parfume, kosmetik, gaveartikler, ure, smykker, spiritus, tobak, slik, tasker, modetøj, legetøj og elektronik.
Du bliver medansvarlig for, at shoppen fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige områder, og at vores gæster modtager fantastisk service og vejledning og i sidste ende kommer hjem med en god oplevelse.
JOBBET
Som ansvarlig butiksassistent i slikafdelingen, bliver du en vigtig del af et velfungerende team. Du vil indgå i tæt samarbejde med den ansvarlige butiksassistent for spiritusafdelingen og i fælleskab har I det samlede ansvar for opfyldning og varebestilling af hele LTC-området. Hvilket dækker over slik, spiritus, tobak samt øl/vand. Når butikken er åben, vil kassebetjening og kundeservice være din vigtigste arbejdsopgave. Det kan ligeledes forventes at man afløser i alle shoppens afdelinger i travle stunder med mange gæster. Slikafdelingen skal til alle tider fremstå flot og velopfyldt.
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Salg og service
Facing og opfyldning af produkter
Sammensætning af sortiment
Varebestillinger
Rengøring
Status og optællinger
DIN PROFIL
Du er passioneret omkring at stå i butik og det er en fordel, hvis du har prøvet noget lignende før
Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, og engelsk
Dit servicegen er veludviklet og du kan lide at sælge
Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
DET PRAKTISK
Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.
Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.
Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.
Hvis du ser dig selv som vores fremtidlige kollega, så send din ansøgning ved at trykke "Send ansøgning". Ansøgningsfrist er d. 31 Marts 2022. Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.
Region:
Region HovedstadenJobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider
Ansøgningsfrist:
31-03-2022
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Copenhagen
Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson
Mobil: jojon@dfds.com
Send ansøgning