/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
3

Description

Vi søger kvalificerede kollegaer til vores team i Tax Free shoppen.
Som medarbejder i vores Tax Free shop bliver du en del af et verdensklasse team, hvor alle medarbejdere arbejder engageret mod at skabe den bedste oplevelse for vores gæster ombord. Tax Free shoppen tilbyder et varieret udbud af varer inden for parfume, kosmetik, gaveartikler, ure, smykker, spiritus, tobak, slik, tasker, modetøj, legetøj og elektronik.
Du bliver medansvarlig for, at shoppen fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige områder, og at vores gæster modtager fantastisk service og vejledning og i sidste ende kommer hjem med en god oplevelse.
JOBBET
Som butiksassistent i Living- & giftafdelingen får du lov at arbejde med produkter indenfor kategorier som boligartikler, ure, smykker, tasker, legetøj og elektronik. Du bliver du en vigtig del af et velfungerende team, som er med til at bestemme sammensætning af sortiment, nyheder og indkøb. Du få lov at arbejde med kendte mærker som Georg Jensen, Kai Bojesen, Daniel Wellington, Decadent, Rains, Royal Copenhagen, Rosendahl og mange flere. Det bliver dit ansvar at sørge for, at afdelingen er præsentabel og altid danner rammen om en god shoppingoplevelse. Derudover skal du stå til rådighed for vores gæster, så de altid får den bedste kundeservice.
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Salg og service i afdelingen
Facing og opfyldning af produkter
Sammensætning af sortiment
Varebestillinger til egen afdeling
Rengøring
Status og optællinger
DIN PROFIL
Du er er butiksuddannet og gerne med erfaring indenfor gaveartikler
Du har et grundigt kendskab til markedet og holder dig selv opdateret på de nyeste tendenser, så du ved, hvad der er oppe i tiden.
Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
Dit servicegen er veludviklet og du kan lide at sælge.
Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.
DET PRAKTISKE
Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.
Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.
Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.
Hvis du ser dig selv som vores fremtidlige kollega, så send din ansøgning ved at trykke "Send ansøgning". Ansøgningsfrist er d. 31 Marts 2022. Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.
Region:
Region HovedstadenJobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider
Ansøgningsfrist:
31-03-2022
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Copenhagen
Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson
Mobil: jojon@dfds.com
Send ansøgning