/*Menu hide on click outside*/
Published
9. September 2021
Expires
29. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
1

Description

Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
30-09-2021
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Copenhagen Ø
Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson
Mobil: +45 9137 4137

SEND ANSØGNING
Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som butiksassistent herretøj til søs, så søg denne stilling.

Som medarbejder i vores Tax Free shop bliver du en del af et verdensklasse team, hvor alle medarbejdere arbejder engageret mod at skabe den bedste oplevelse for vores gæster ombord. Tax Free shoppen tilbyder et varieret udbud af varer inden for parfume, kosmetik, gaveartikler, ure, smykker, spiritus, tobak, slik, tasker, modetøj, legetøj og elektronik.

Du bliver medansvarlig for, at shoppen fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige områder, og at vores gæster modtager fantastisk service og vejledning og i sidste ende kommer hjem med en god oplevelse.

JOBBET

Som butiksassistent til afdelingen for herretøj , bliver du en vigtig del af et velfungerende team, som er med til at bestemme sammensætning af sortiment, nyheder og indkøb. Du får lov at arbejde med kendte mærker som GANT, Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss og mange andre populære modebrands. Det bliver dit ansvar at sørge for at afdelingen er præsentabel og altid danner rammen om en god shopping oplevelse. Derudover skal du stå til rådighed for vores gæster, så de altid får den bedste kundeservice.
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Salg og service i afdelingen
Facing og opfyldning af produkter
Sammensætning af sortiment
Varebestillinger til egen afdeling
Rengøring
Status og optællinger

DIN PROFIL

Du er er butiksuddannet og har flere års erfaring med salg fra butik indenfor mode- eller livsstilsprodukter.
Du ved, hvad der er oppe i tiden hvad angår nye trends og farver.
Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
Dit servicegen er veludviklet og du kan lide at sælge.
Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10,5 timer om dagen.

Vi søger en butiksassistent, der kan se sig selv blive en del af teamet

Vi søger en person der kan se sig selv blive en del af vores fast team som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.