/*Menu hide on click outside*/
Published
10. May 2021
Location
Sweden
Category
City
Skien
Deadline
30. May 2021

Description

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi har en flott og inspirerende beliggenhet i vannkanten ved en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Vi har et faglig godt miljø med muligheter for personlig utvikling.

Personen vi søker vil jobbe med design av HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) for konsepter, grunnleggende prosjekteringsfaser og detaljprosjektering for alle typer flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien og for landbasert industri. Som ingeniør vil du få ansvar for å gjøre design og analyser i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på prosess og teknisk sikkerhet. Videre vil du også bidra til teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være å utarbeide design konsepter, filosofier, spesifikasjoner og beskrivelser for HVAC systemer. Analyser og kalkulasjoner med hensyn til kapasitet og dimensjonering av HVAC systemer. Etablere og ferdigstille flytskjemaer HFD, D&ID’er, layout/arrangement tegninger med tilhørende dokumentasjon. Prosjektgjennomføring med disiplin- og prosjektledelse, samt oppfølging og korrespondanse med kunder og leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner

Høyskole- og eller universitetsutdannelse innen relaterte fag (VVS-teknikk) og helst 1-3 års relevant erfaring fra olje/gass, maritim sektor eller landbasert industri/bygg. Kjennskap til dataverktøy som AutoCAD, Inventor, 3D Plant, Magicad (HVAC) for Autocad, SIMIEN eller tilsvarende. Multidisiplin forståelse, samt god kunnskap til bransjens regler og standarder, samt gode fremstillingsevner på engelsk- og norsk både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

Analytisk og løsningsorientert, målrettet, resultatorientert og besluttsom. Gode samarbeids og kommunikasjonsegenskaper samt evne til å inspirere og motivere andre.

Ved spørsmål om stillingen kontakt rådgiver i Adecco Select, Tone Wedde på 918 61640 eller tone.Wedde@adecco.no

Søknadsfrist 20. mai

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com