/*Menu hide on click outside*/
Published
11. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Kastrup

Description

Rescue & Firefighting (RFF) sikrer beredskabet i Københavns Lufthavne A/S (CPH), hvor vores hovedopgave er brand- og redningsindsats ved flyhændelser, ulykker og andre akutte opgaver i lufthavnen.
Vi deltager efter anmodning i kommunale og statslige beredskabsopgaver uden for lufthavnens afspærrede område og vores søredningstjeneste løser opgaver fra lufthavnens egen redningshavn i samarbejde med Forsvaret (JRCC)
Vores vigtigste opgaver er at sørge for, at vores passagerer og alle andre, der færdes i lufthavnen, får en god oplevelse – også i krisesituationer.
Krav
For at komme i betragtning til den ledige stilling, skal du have en gyldig Funktionsuddannelse, Indsats og meget gerne Brandmand-Fly uddannelsen.
Du skal have flere års praktisk erfaring som brandmand og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet som eks. ambulanceredder, eller har praktisk erfaring indenfor det maritime.
Der stilles store krav til flybrandmænds formåen og du skal derfor have lyst til løbende at blive videreuddannet for fortsat at kunne leve op til kravene. Du skal årligt gennemgå vedligeholdende uddannelser og certificeringer, der inkluderer tests og prøver.
Som person skal du bidrage til det særlige fællesskab, du bliver en del af. Vi tilbyder en stor grad af selv- og medbestemmelse, hvilket kræver, at du er ansvarsfuld, selvstændig og handlekraftig.
Du skal ubesværet kunne føre en samtale på engelsk og førerbevis i kategori B og C er ligeledes en forudsætning for jobbet.
Din ansættelse er betinget af, at du kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger og blive sikkerhedsgodkendt af Politiet.
God fysisk form
Jobbet som brandmand kræver, at du er i rigtig god fysisk form. Du skal bl.a. kunne svømme 200 meter uden besvær og kunne løbe 2400m på under 12 minutter.
Din ansættelse er betinget af, at vores korpslæge kan godkende dig til operativ tjeneste og at du kan bestå den årlige fysiske test.
Du motiveres af en afvekslende hverdag
Du har mulighed for at blive underviser/instruktør ved vores akademi (CARFA), som er uddannelsessted for flybrandmænd fra hele verden.
Når trafikafviklingen er truet af eks. snevejr, har du mulighed for at blive en del af snerydningsteamet som supporter, ligesom du også kan blive supporter for Wildlife Control.
Stolte brandmænd venter på en ny engageret kollega
Rescue & Firefighting består af 89 engagerede medarbejdere.
Du bliver tilknyttet et fast vagthold, bestående af 16 kolleger. Vi arbejder i 24-timers vagter fra kl. 08.00 – 08.00 og dit vagthold har vagt hver 4. døgn.
Stig ombord på din nye karriere
Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 4. juni 2021.
Går du videre i rekrutteringen skal du bestå en fysisk test, som bliver afholdt den 9. juni 2021 i tidsrummet mellem kl. 08:00-16:00. Jobsamtaler afholdes den 11. juni 2021 i tidsrummet mellem kl. 08:00 og kl. 16:00.
Har du spørgsmål til jobbet inden da, skriv gerne en mail til Brandchef Søren Herskind: s.herskind@cph.dk
Har du spørgsmål til rekrutteringsproces¬sen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på “Ansøg”.Se mere på cph.dk/om-cph/jobLæs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/jobDen værdi vi skaber sammen
Siden 1925 har Københavns Lufthavne, i tæt samarbejde med flyselskaber, partnere og vores omverden, skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker.
Københavns Lufthavne lancerede for nyligt en ny strategisk retning, der lægger endnu større vægt på bæredygtighed, digitalisering, innovation og passagereroplevelsen med målet om at skabe fremtidens lufthavn. Vi har en ambition om hele tiden at forny os og gøre en af verdens bedste lufthavne endnu bedre. Drevet af digitalisering og nye ideer vil vi møde passagerer og kunders skiftende behov i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er fokuserede på at optimere processer, forenkle og udvikle vores forretning med fokus på kundernes behov og fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør.
Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet.
Om CPH
CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Related Jobs

Motormand- fast stilling   Denmark new
11. June 2021
Motormand- fast stilling   Denmark new
10. June 2021