/*Menu hide on click outside*/
Published
16. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Fredericia

Description

Har du en fundamental regnskabsforståelse og en naturlig trang og evne til at få tallene til at stemme? Og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og kompetent finansafdeling med stort fokus på værdien ’Smil & Glæde’? Så er du måske den bogholder vi søger til et barselsvikariat på cirka 12 måneder.
Jobbeskrivelse
Du vil blive en del af et finansteam bestående af 10 talstærke og kompetente medarbejdere, der varetager de finansielle- og bogholderimæssige opgaver for en række selskaber i Monjasa-gruppen. Du vil blandt andet få ansvaret for daglige betalinger i de selskaber som finansteamet er ansvarlig for, så din arbejdsdag bliver præget af rutinemæssige opgaver med løbende deadlines samt andre opgaver, der vil bidrage til en spædende og varierende hverdag. Derfor er det vigtigt, at du til enhver tid formår at bringe dine faglige kompetencer og gode samarbejdsevner i spil.
Monjasa er en global virksomhed med finansafdelinger i blandt andet Dubai og Panama, så du skal kunne begå dig i et internationalt miljø og være nysgerrig på både de lokale finansielle forskelle og mulige synergier herimellem.
Hos Monjasa spiller medarbejderudvikling en vigtig rolle. Derfor bliver du i din opstart en del af Monjasa’s interne Onboarding-program, hvor du bliver introduceret til vores forretning og får mulighed for at møde flere af dine nye kollegaer.
Der er tale om en stilling på 30 timer.Fokusområder
Daglig håndtering og eksekvering af betalinger i bank
Daglig bogføring af betalinger i ERP system
Overblik over daglige indbetalinger
Assistere med dokumentation og betalingsinstrukser
Daglig og månedlig afstemning af bank konti
Foretage jævnlig optælling af fysisk kassebeholdning
Assistere Payroll i forbindelse med månedsluk
Ad hoc og assistance af kollegaer i Finans og Treasury
Dine faglige kompetencer
Relevant uddannelse
3-5 års erfaring fra lignende stilling
Regnskabsforståelse og gerne erfaring med håndtering af betalinger og bogføring
Flair for IT (især Excel) og erfaring med et ERP-system (gerne Navision)
Behersker både skriftligt og mundtligt engelsk
Dine personlige kompetencer
Ansvarsbevidst og detaljeorienteret med høj kvalitetssans
Evne til at begå sig i et dynamisk virksomhedsmiljø
Naturlig nysgerrig tilgang til opgaverne og ikke bange for at stille spørgsmål
En holdspiller, der motiveres af at bringe viden i spil i forhold til kollegaerne
Monjasa som arbejdsplads
Monjasa tilbyder et spændende job i en global organisation, hvor du bliver en del af et ungt og ambitiøst team. Vi er stolte af vores fantastiske arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på læring og udvikling af vores medarbejdere. Med ”Monjasa means personal business” som overskriften til vores corporate purpose, fungerer dette som omdrejningspunktet for vores forretning. Vores fire værdier, Respekt, Ambition, Nysgerrighed og Smil & Glæde, og vores corporate purpose er en integreret del af, hvordan vi arbejder sammen og reflekterer vores virksomheds DNA.Monjasa kort fortalt
Monjasa er en førende global virksomhed inden for olie- og shippingindustrien. Vores kerneforretning omfatter salg og fysisk levering af skibsbrændstof, drift af olieterminaler samt rederivirksomhed på globalt plan. Vi er kendetegnet ved en stærk entreprenørånd og har opnået en solid global vækst siden vores opstart i 2002. Med en omsætning på 2,2 milliarder i 2019, svarende til 4,5 millioner tons leveret skibsbrændstof, er Monjasa er en finansielt stærk partner. Monjasa’s skibsflåde består af cirka 20 skibe
Monjasa-gruppen inkluderer desuden C-bed Floating Hotels, der specialiserer sig i offshore hotelløsninger samt IT-virksomheden RelateIT, der specialiserer sig i ERP-løsninger og IT-infrastruktur.Ansøgning
Vi opfordrer dig til at besøge vores karriereside og læse meget mere om vores virksomhed og ansøgningsprocessen. Her kan du også få nogle gode råd til, hvordan du kommer bedst fra start, når du søger job ved Monjasa.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 9. maj 2021.
Hvis du oplever problemer med at uploade din ansøgning, kan du kontakte HR-support mandag-fredag mellem 9.00 – 16.00 UTC+ 01:00 på dette telefonnummer: +45 76 317 290.