/*Menu hide on click outside*/
Published
30. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
19. December 2021

Description

Hjælp os med at lave fremtidens løsninger til automatisering af vind-industrien. 
Jutland 
Created: 16-07-2021 
Applications will be screened regularly.

Hos ENABL oplever vi et stigende behov for ekspertise indenfor automationshardware og PLC/HMI-softwaredesign. Vi søger en bred vifte af medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med at lave løsninger, hovedsageligt til udstyr inden for vind-industrien.

ENABL er en nyligt etableret spiller på markedet, efter en sammenlægning af det tidligere BIIR, SONNE, Blaaholm og Eltronic Wind Solutions. Vores mål er at kunne levere både en fuld pakkeløsning til vores kunder, men også løsninger ind til dele af kundens værdikæde, hvis der opstår huller de ikke selv kan imødekomme. Vores kunder er de ledende i branchen og vi stræber efter at levere konkurrencedygtige løsninger, der passer til kundens behov og forventninger.

Vores nye kollegaer:

Vi søger nye kollegaer til vores afdeling i Hedensted, med mulighed for at benytte ENABL kontorer i Aarhus, Ikast og Varde.Opgaverne er projektbaserede og kan have høj grad af variation afhængigt af den specifikke kundes behov, men vil være fokuserede omkring automation og PLC-programmering til industrien. Vi forestiller os derfor, at vores nye kollegaer kan komme fra forskellige baggrunde af både praktisk og teoretisk oprindelse:

 • Automationsingeniør
 • Automationsteknolog
 • PLC/HMIprogrammør
 • HW designer/konstruktør
 • Stærkstrømsingeniør
 • Elingeniør

Ser du ligheder mellem dine kvalifikationer og vores ønsker, så tøv ikke med at søge jobbet. Vi har behov for en bred vifte af kvalificerede medarbejdere til områder indenfor software, hardware og installation.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du:

 • Har erfaring med PLC/HMI-programmering (Rockwell og/eller Siemens).
 • Har erfaring med hardwaredesign, instrumentering og dokumentation
 • Har erfaring med Programmering eller implementering af Robot, Vision, Servodrives, Aktuatorer og/eller Safety-Logik/PLC.
 • Har god mekanisk og elteknisk forståelse.
 • Har stor interesse i automation og højteknologiske processer.
 • Har et højt niveau af dansk og engelsk i skrift og tale

Det er et plus, hvis du:

 • Har erfaring med mekaniske procesløsninger fra en lignende projektorganisation.
 • Har erfaring fra industrien.
 • Er god til at samarbejde og forstår at se kunden som stakeholder.

Hvad du kan forvente af os:

Gode forhold og imødekommende kollegaer. Vi driver ENABL med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, sætter tillid til individuelle kompetencer og har tiltro til individets dømmekraft. Det kræver selvstændighed og selvdrift i din hverdag, men til gengæld giver det dig muligheden for en unik position på markedet, hvor du har et højt niveau af tillid og frihed, samt store muligheder for personlig og faglig udvikling.


Om ENABL:

ENABL er din globale one-stop-shop for rådgivning og udstyrsløsninger i løbet af hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller. Vi har flere end 20 års erfaring og tilbyder løsninger inden for rådgivning & outsourcing, udstyr og global service. Vi har specialiseret os i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne, monopæle, vinger og naceller.

Det er vores mål at reducere kompleksiteten, opfylde vores kunders behov og gøre dem i stand til at producere globalt – wherever wind is.

Vores forretning udvides konstant og med høj fart – og vi forventer, at det fortsætter de næste mange år. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores Head of Electrical and Automation, Bo Jespersen, på bj@enabl.dk.

Hvis denne stilling appellerer til dig, bedes du ansøge med et omfattende, kronologisk CV. Du kan søge her:


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Related Jobs

28. January 2022
Norway/UK/Cyprus   Norway new
27. January 2022
27. January 2022
27. January 2022
27. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com