/*Menu hide on click outside*/
Published
24. March 2022
Location
Sweden
Category
City
Gothenburg
Page Views
2

Description

Vill du jobba med engagerade kollegor i en organisation som ständigt vill förbättras och utvecklas? Här får du möjlighet att utveckla dig själv och vår arbetsplats, då vi är en lärande organisation som gillar att dela med oss av kunskap till varandra. Vi jobbar med många spännande projekt och vill gärna både få kontakt med dig som är erfaren och vill testa något nytt men också dig som är ny i branschen.
Kika gärna på videon nedan för att se mer vad vi jobbar med:
https://www.youtube.com/watch?v=NhBZLE3duZM
Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som Asbestsanerare kommer dina arbetsuppgifter bestå av sanering av asbest på rör och diverse utrustning inom industrin. Då vi även arbetar med plåt och isolering så finns möjligheten till utbildning inom denna yrkeskategori. Arbetet är fysiskt krävande så du kommer att få ut mycket av din träning på arbetstid! Att delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet är också en viktig arbetsuppgift. Arbetet kommer främst ske på Preemraff Göteborg.
För denna tjänst söker vi dig som är utbildad Asbestsanerare. Vi vill finna både dig med ryggsäcken fylld av erfarenhet men också dig som är redo att fylla på med erfarenhet. Då resor mellan arbetsplatserna är vanligt förekommande är det ett krav att du har B-körkort.
Om arbetsplatsen
Du kommer att få arbeta med en grupp med riktig team känsla, där vi alla samarbetar och ser till att samtliga är delaktiga. Att få arbeta med kollegor med driv och engagemang som gör skillnad i vår verksamhet och som kan bidra till din och företagets utveckling. Kollegorna som du kommer att få omge dig med är ett positivt och härligt gäng som gärna vill bli fler. Vi är även ett serviceinriktat gäng där vi träffar våra kunder dagligen. Säkerhet är en viktig fråga för oss, där vi arbetar strukturerat och systematiskt för att bibehålla en trygg arbetsplats för dig och dina kollegor.Vilka är Bilfinger?
Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontor i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge, och Finland, har vi 3500 anställda med uppdrag hos spännande kunder både onshore och offshore. Vill du veta mer så är du välkommen att besöka vår hemsida https://nordics.bilfinger.com/ .
Självklart har vi också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.
Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Ansökning sker via vår hemsida https://www.is-sweden.bilfinger.com/arbeta-hos-oss/lediga-jobb/ Sista dag att ansöka är 2022-04-30.
Frågor kring tjänsten, kontakta Avdelningschef Philip af Wetterstedt 0706-836058.
Vi ser fram emot din ansökan!Scaffolding, Painting, Rope Access, Insulation | Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB | Permanent | Blue-collar workers (Hourly) | Associate's degree | Operations - Insulation