/*Menu hide on click outside*/
Published
13. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Capital Region
Page Views
0

Description

Har du erfaring med ledelse af komplekse infrastrukturprojekter i bynære og trafikalt belastede områder? Og brænder du for at skabe og forbedre fremtidens infrastruktur hos en af Danmarks førende anlægsentreprenører? Så er det netop dig vi søger.
Grundet stigende ordretilgang, samt en forventet opadgående vækstkurve i de kommende år, søger vi netop nu en ambitiøs projektleder, der vil være med til at udvikle og styrke vores organisation inden for bynær infrastruktur.
Kort om stillingen
Som projektleder hos Munck Haven & Anlæg bliver du en del af en team-orienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag.
Du tilknyttes vores afdelingskontor i Glostrup, men du vil have din daglige gang på projektbyggepladserne – primært i hovedstadsområdet.
Du får:En plads i et kompetent team bestående af formænd, projektledere og projektchefer i Munck Havne & AnlægStort ansvar på en række spændende projekter, primært i HovedstadsområdetFaglig og personlig udvikling samt mulighed for relevante kurser og efteruddannelseAttraktive løn- og ansættelsesvilkår
Projektansvar og faglige udfordringer
Som projektleder hos Munck Havne & Anlæg får du ansvaret for dine egne projekter.
Du vil være den centrale rolle i projektet, hvor du vil kommunikere med projektteamet, leverandører, kommuner, borgere, m.fl., samt rapportere til projektchefen. Dine kommunikationsevner er derfor gode skriftligt såvel som mundtligt. Du er god til at se muligheder for at finde den enkle vej gennem komplekse problemstillinger. Du forstår at motivere dine kolleger, kunden samt øvrige samarbejdspartnere.
Din profil
Vi leder efter en resultatorienteret og kvalitetsbevidst projektleder, som er god til at prioritere og bevare overblikket selv i pressede situationer. Desuden forventer vi, at du:Er teknisk uddannet, eksempelvis ingeniør eller bygningskonstruktørHar erfaring med anlæg og bynær infrastruktur, herunder trafikhåndtering mv.Er skarp til ledelse, planlægning, koordinering og økonomistyringHar forståelse for økonomi, godt købmandskab samt det kontraktuelleEvner at bevare overblikket i perioder med højt tempoEr stærk til at kommunikere med alle interessenterVægter sikkerhed og kvalitet i arbejdet højt.
Interesseret?
For yderligere information, kontrakt venligst afdelingschef Jacky Dalby: jcd@munck.dk / 29223202.
Eller Adm. direktør Benny Ebbe Jørgensen: bej@munck.dk / 29223200
Vi ser frem til at modtage din ansøgning via linket ”send ansøgning” til højre.
Ansættelse: snarest muligt – vi indkalder løbende til samtaler.
Om Munck Havne & AnlægMunck Havne & Anlæg a/s er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med spidskompetencer inden for komplicerede, tværfaglige anlægsprojekter. Vi koordinerer og udfører opgaver i egenproduktion, hvor vi er vant til at håndtere projekter i både del-, hoved- og totalentreprise samt at indgå i rammeaftaler og øvrige projektformer.Vores aktiviteter spænder bredt; lige fra de maritime havne- og kystsikringsprojekter, fundering og vandbygning til mere traditionelle anlægsopgaver, renseanlæg, trafikal infrastruktur og lufthavne.

Related Jobs

Senior Piping Eng B23350   Norway new
12. May 2022
Automation Engineer   Norway new
11. May 2022
11. May 2022
11. May 2022
Senior Piping Engineer   Norway new
10. May 2022