/*Menu hide on click outside*/
Published
29. June 2021
Location
Denmark
Category
City
South Denmark
Deadline
19. July 2021

Description

Vil du være med til at udvikle Svendborg med omhu og omtanke og styrke kommunens særlige by- og landsbymæssige muligheder, den maritime historie og de landskabelige kvaliteter?

Svendborg Kommune er inde i en rivende udvikling med høj tilflytning, mange spændende udviklingsprojekter og et sprudlende aktivitetsniveau. Byen og havneområdet fortættes og vores stærke landsbyer og lokalområder udvikler sig.
Som afdelingsleder for Plan kommer du til at spille en helt central rolle i det fremtidige arbejde med at sikre strategisk overblik i denne udvikling og være med til, at vi gør Svendborg Kommune til noget helt særligt, både nu og i fremtiden.

Om os
Plan og Udvikling er placeret på Frederiksø, centralt på Svendborg Havn og er en ”ung” afdeling med en skøn blanding af erfarne kræfter og mange nye ansigter, som er kommet til den senere tid. Fagligheden og engagementet er højt og vi skaber sammen en afdeling, hvor trivsel og opgaveløsning er afstemt.
Vi samarbejder med alle kommunens forvaltninger og vi er afgørende optaget af en helhedsorienteret tilgang til planlægningen, så vi sikrer at ny planlægning bedst muligt passer på kommunens landskabelige og bymæssige kvaliteter

Afdelingen er præget af en uformel, men professionel opgavetilgang, som løses i tæt dialog med kolleger, borgere, erhvervsliv, interessenter og politikere. Vi lægger stor vægt på, at der er kort fra beslutning til handling. Vi baserer vores samarbejde på tillid og vi synes helt grundlæggende, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Som ny afdelingsleder får du rigtig gode muligheder for at præge afdelingens udvikling, også i lyset af at vi gennem det seneste år har arbejdet med organisering, kompetenceafklaring og social kapital, som har skabt et stærkt fundament at bygge oven på.

Du bliver leder af en stærk og innovativ afdeling, hvor opgaverne spænder fra strategisk arbejde med planstrategi og kommuneplan, over helhedsplaner og masterplaner, til lokalplaner og daglige byplanmæssige og arkitektoniske opgaver.

Blandt de planfaglige opgaver er blandt andet:
 • Helhedsplanlægning og udvikling af bydelen Tankefuld
 • Mobilitetsplan
 • Bymidteplan for Svendborg Bymidte
 • Potentiale- og udviklingsplaner for lokalområderne
 • By- og områdefornyelsesprojekter
 • Udmøntning af kommuneplanen i lokalplanlægning.
Den 1. januar 2022 bliver afdelingen Byg og BBR en del af den samlede afdeling og du bliver derfor en vigtig del af afdelingens nye ledelsesteam.

Om dig
Vi leder efter den talentfulde leder, der måske har ledelseserfaring, men den naturlige pondus er vigtigere for os end længden på dit ledelses-CV. Du finder let balancen mellem at
sætte tydelig retning og samtidig være aktivt lyttende og give plads til medarbejderne. En holdspiller af hjertet, der ideelt set iscenesætter andres succes mere end sig selv og gerne tager rollen som ”spillende træner”.

Du bliver leder af afdelingens 12 dygtige og engagerede medarbejdere og vil fungere som sparringspartner for afdelingschefen. I kraft af afdelingens store berøringsflade til andre områder kommer du også til at arbejde særligt tæt sammen med både programlederen for vores udviklingsprojekter og afdelingsledere i byggesagsafdelingen, miljø- og naturafdelingen, fællessekretariatet og i kommunens ejendomscenter. Vores fokus på tværgående ledelse er stort.

Dine primære funktioner er:
 • At være personaleleder med ansvar for udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • At være faglig og administrativ leder og sparringspartner for medarbejderne
 • At yde strategisk og analytisk sparring med lederkolleger, chef og direktør
 • At samle tråde og skabe overblik i processer og tværfagligt samarbejde
 • At have blik for helheder og fokus på detaljerne
 • At varetage selvstændig løsning af udvalgte opgaver.
Opgaverne kræver, at du har et stærkt planfagligt fundament at stå på og et godt indblik i planområdet og planlovgivningen. Du skal forstå rammerne og rollerne i en politisk organisation og være medoversætter mellem politik og organisation/faglighed.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021 kl. 23.59.
Vi afholder første samtale onsdag den 18. august og anden samtale den 24. august.
Tiltrædelse er den 1. oktober 2021.

Stillingen er en fastansættelse og fuld tid.
Løn- og ansættelsesforhold forhandles efter gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation.

Du får arbejdsplads på Frederiksø, på havnen ved Svendborg by, 2 minutters gang fra stationen.
Svendborg Kommune har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi har teatre, museer, selvgroet kultur, rigt foreningsliv og folkeskoler i top med særligt fokus på bevægelse og sport.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef for Plan og Udvikling, Anders Tang Kjærved på tlf. 5168 8131. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil

Vi glæder os til at høre fra dig!

Related Jobs

Indirect Category Manager   Denmark new
25. July 2021
25. July 2021
Area Sales Manager   Denmark new
24. July 2021
SW Test Engineer   Denmark new
24. July 2021
23. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com