/*Menu hide on click outside*/
Published
29. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Hammerfest
Deadline
19. May 2021

Description

Til å lede Hammerfest Industriservice AS søker vi nå administrerende direktør (CEO).

Som administrerende direktør for Hammerfest Industriservice AS vil du ha det overordnede ansvaret for selskapets daglige drift og utvikling. Sammen med styret og den øvrige ledelse vil du jobbe med strategi og mål for å videreutvikle selskapet.

Du har industribakgrunn og har opparbeidet deg drifts- og ledelseskompetanse gjennom en karriere innenfor Olje og Gass Industrien eller Maritim Industri. Du er flink med mennesker på alle nivåer og vet hvordan man bygger en sterk og vinnende bedriftskultur gjennom lagspill.

Du har høyere teknisk og/eller økonomisk utdannelse og relevant ledererfaring. Du er energisk, utadvendt og kjennetegnes av kommersiell legning. Du har stor arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsferdigheter. Erfaring med kontraktsarbeid er en fordel.

For nærmere informasjon, kontakt styreleder Leif Magne Langset på 47 45 37 47 eller leifmagne@langset.no.

Om arbeidsgiveren

Hammerfest Industriservice AS har 50 egne lokale ansatte og omlag 30 innleide innenfor flere områder som ingeniører, industri- og motormekanikere, sveisere, platearbeidere og industrimalere. En del med offshore sertifikat.

Hammerfest Industriservice AS er etablert i både på Polarbase og tradisjonsrike lokaler på Fuglenes begge med topp moderne utstyr. Selskapet er rigget for å kunne ta på seg alle typer oppdrag innen offshore, industri og maritim industri.

Hammerfest Industriservice AS er en regional markedsleder innen sin næring med svært gode referanse kunder. Blant annet ble selskapet nylig tildelt en rammeavtale direkte med Vår Energi for mekaniske tjenester som strekker seg i opptil 5 år.

Hammerfest Industriservice AS er et tradisjonsrikt skips verksted med røtter fra 1947 som startet opp med service og modifikasjoner på fiskebåter. I 1964 overtok A/S Nestlè Norge verkstedet før det i 1995 ble solgt til Hammerfest Maritime Service AS. Hammerfest Industriservice AS slik det fremstår i dag, ble etablert i 2009.

Se vår hjemmeside for mer informasjon.

Søk på stillingen

Related Jobs

22. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com