/*Menu hide on click outside*/
Published
14. September 2021
Expires
4. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
3

Description

Vi har travlt og mangler derfor en dygtig medarbejder til vores toldafdeling, der skal være med til at vejlede og rådgive om toldregler.
Hvem er du
Erfaring med told er et plus, men ikke et krav
Det er en fordel, hvis du allerede har en tolddiplomuddannelse – eller at du er villig til at tage uddannelsen og udvikle dine evner inden for told.
Kan begå dig på dansk og engelsk (alle sprog udover er et plus)
Stort servicegen
fleksibel, struktureret, omstillingsparat
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er at du brænder for faget og er villig til at lære uanset om du kommer fra en baggrund med told, eller er helt ny på området.
Nøgleopgaver

Som Customs Assistent sidder du med toldopgaver inden for import- og eksport får du ansvar for at sikre, at vores kunder får den rette rådgivning og optimal betjening samt korrekt udført toldarbejde. Din hverdag indebærer meget kontakt med leverandører, kunder, samarbejdspartnere og myndigheder, både nationale og internationale.
Vi forventer, at du har lyst til at holde dig up to date med de nyeste toldregler m.m. så dine toldkompetencer altid matcher kundernes behov.
Hvem er vi

Vi er en international virksomhed med kontakt til mange mennesker, kulturer og sprog, derfor er det vigtigt at du kan lade dit servicegen tale for dig, og altid arbejder mod løsninger.
På trods af at told kan være et tungt emne, lægger vi vægt på hverdagens smil, og har vi en uformel omgangstone i afdelingen.
Vi glæder os til at høre fra dig!
NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshore industrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.
NorSea er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.