/*Menu hide on click outside*/
Published
14. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
04. October 2021

Description

Vi har travlt og mangler derfor en dygtig medarbejder til vores toldafdeling, der skal være med til at vejlede og rådgive om toldregler.

Hvem er du
  • Erfaring med told er et plus, men ikke et krav
  • Det er en fordel, hvis du allerede har en tolddiplomuddannelse – eller at du er villig til at tage uddannelsen og udvikle dine evner inden for told.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk (alle sprog udover er et plus)
  • Stort servicegen
  • fleksibel, struktureret, omstillingsparat

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er at du brænder for faget og er villig til at lære uanset om du kommer fra en baggrund med told, eller er helt ny på området.

Nøgleopgaver
Som Customs Assistent sidder du med toldopgaver inden for import- og eksport får du ansvar for at sikre, at vores kunder får den rette rådgivning og optimal betjening samt korrekt udført toldarbejde. Din hverdag indebærer meget kontakt med leverandører, kunder, samarbejdspartnere og myndigheder, både nationale og internationale.

Vi forventer, at du har lyst til at holde dig up to date med de nyeste toldregler m.m. så dine toldkompetencer altid matcher kundernes behov.

Hvem er vi
Vi er en international virksomhed med kontakt til mange mennesker, kulturer og sprog, derfor er det vigtigt at du kan lade dit servicegen tale for dig, og altid arbejder mod løsninger.

På trods af at told kan være et tungt emne, lægger vi vægt på hverdagens smil, og har vi en uformel omgangstone i afdelingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshore industrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.

NorSea er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

16. September 2021
16. September 2021
15. September 2021
14. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/