/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Stockholm

Description

Account Manager /Säljare/ Sales inom konsultförmedling

Är du en resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kund och kandidat i fokus? Har du erfarenhet från bemanningsbranschen? Då kan detta vara något för dig. Här får du chansen att bli expert på IT-konsulter och utveckla ett stort nätverk med de främsta i branschen.

SÖK DENNA TJÄNST

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund (Företagsnamnet kommer förmedlas i senare skede).

OM FÖRETAGET

Du kommer in i ett välfungerande bolag i snabb tillväxt. Du har alla möjligheter att vara med och påverka utveckling i helhet och i synnerhet försäljningsarbetet som du ska jobba med. Företaget ingår i en mindre koncern som växer där du får möjlighet att vara med på en fantastisk resa.
ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Account Manager jobbar du tätt ihop med övriga Account Managers, konsultansvariga, partneransvariga, säljchef och övrig ledning. Du får en nyckelroll i bolaget med ansvar för att hitta nya kunder samt att bredda och vidareutveckla företagets kundrelationer. Här får du chans att påverka då du kommer in i företaget i uppbyggnadsfas, samtidigt som de är ett välfungerande och etablerat bolag.
Du kommer huvudsakligen arbeta med:

Försäljning - Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på

marknaden.

Kundrelationer och partnerskap - Löpande dialog och kontakt med kunder, fysiska kundbesök samt online, förstå behov, definiera och presentera förfrågningar för leveransteamet i Ukraina, kontraktshantering m.m.

Kontraktsförhandlingar - Leda avtalsdiskussioner

Affärsutveckling– I samarbete med ledningen vidareutveckla företagets erbjudande.
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Försäljningserfarenhet av B2B i minst 2–3 år då genom konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag, rekryteringsbolag eller SaaS-lösningar med kunder och leverans av resurser eller dylikt.

• Svenska och engelska i tal och skrift är krav

• Meriterande om du har erfarenhet av att sälja tjänster offshore

Vi tror att du kommer med ett etablerat nätverk inom IT-konsultbranschen och brinner för att bygga relationer med kunder och kandidater. För att trivas i rollen som Account Manager behöver du vara initiativtagande och ha ett sinne för affären. Som i de flesta säljande roller tror vi att din inställning och uthållighet är viktiga attribut.

ÖVRIG INFORMATION

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Tegnérgatan 34, Stockholm

Lön: Fast lön samt provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, IT-konsult, rekrytering, IT, account manager, Key account Manager, bemanning, försäljning, heltid, Stockholm

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

18. June 2021
Utvecklare   Sweden new
17. June 2021
Surveillance Technician   Denmark new
17. June 2021
Pre-Assembly Site Manager   Denmark new
17. June 2021
17. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/