/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Falun

Description

I rollen som Account Manager är du ansvarig för att tillsammans med dina kollegor, driva och utveckla försäljningen inom byggisolering i Dalarna/Gävleborg.

Du ansvarar för hela säljcykeln och bearbetar både nya och befintliga kunder. Kunderna består idag till största delen av återförsäljare och några industrikunder.
Rollen innefattar bland annat:

• Bearbeta både nya och befintliga kunder

• Bearbeta och utbilda sina kunder i regionen, samt föreskrivande led (arkitekter, entreprenörer, byggkonsulter, byggbolag, etc) På sikt ser vi även möjlighet att bearbeta mer industrikunder i norra Sverige.

• Identifiera affärsmöjligheter på kort- och lång sikt och aktivt verka för en ökad försäljning inom segmentet

• Samarbeta med övriga säljare i teamet och gemensamt driva försäljningen framåt

• Samverka med relevanta funktioner inom Paroc, exempelvis kundservice

• Förhandla affärer inklusive sammanställa offerter och avtal

• Bevaka projekt i exempelvis Byggfakta och Sverige Bygger

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet och bra track record av försäljning mot exempelvis byggbranschen, byggåterförsäljare eller närliggande branscher. Du är en person med stark initiativförmåga, drivkraft och du har ett stort engagemang och intresse för teknik.

Du är social och trivs i samvaro och samarbete med andra människor och når framgång genom att bygga förtroendefulla, långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer. Du bör ha erfarenhet kring långa säljprocesser som ställer krav på att du är uthållig och kreativ vilket kommer att underlätta ditt arbete på Paroc. Du behärskar såväl svenska som engelska mycket väl i både tal och skrift.

Du utgår från hemmakontor och för att ha bäst förutsättningar att strategiskt bearbeta området bör du vara bosatt någonstans i centrala Dalarna eller södra delarna av Gävleborgs län.

Vi erbjuder en spännande roll i ett av de marknadsledande företagen inom byggisolering. Parocs 80-åriga historia har resulterat i ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industrikunder.

Följ länken här för att se en kort film från Paroc Operations & Technology: https://youtu.be/jD_3MW4QITI

Är detta din nya utmaning? Vänligen ansök, med cv och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-14001) så snart som möjligt men senast den 10 oktober. Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Magnus Wigernäs, tel 070-928 26 66, alt magnus.wigernas@mercuriurval.com

About the company

Parocs 80-åriga historia har resulterat i ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Idag är man marknadsledande, räknat i marknadsandel, på våra huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland.

Parocs produkter, som säljs under produktnamnet PAROC och paketeras i våra lättigenkännliga röd- och vitrandiga förpackningar, inkluderar byggnadsisolering för värme-, brand- och ljudisolering av ytterväggar, tak, golv, källare, bjälklag och mellanväggar, samt teknisk isolering för VVS-system, industriella processer, marin och offshore-industrin och industriell utrustning (OEM). Läs mer på www.paroc.se

År 2018 blev Paroc en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer. För mer information om Owens Corning, besök www.owenscorning.com.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/