Description
Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg tilbyder professionsbacheloruddannelsen i sygepleje, medvirker ved gennemførelse af sundhedsfaglige efter- og videreuddannelsesaktiviteter på diplomniveau og arbejder med forskning og udvikling i sundhedsprofessionerne.
Sygeplejerskeuddannelsen og UCL er en organisation i konstant bevægelse og forandring.
Underviserne er organiseret i 3 teams, som varetager undervisning på Sygeplejerskeuddannelsens semestre.
Vi søger en underviser, der
er uddannet sygeplejerske og har klinisk erfaring
har afsluttet en relevant kandidatuddannelse—gerne med ph.d.- kvalifikationer. Ansøgere med relevant masteruddannelsen kan komme i betragtning.
har undervisningserfaring og gerne fra professionsbacheloruddannelsesniveau
kan arbejde selvstændigt og målrettet
har gode samarbejdskompetencer. Den rette kandidat kan samarbejde med teams internt i uddannelsen, på tværs i UCL og med eksterne samarbejdsparter med henblik på at planlægge, gennemføre og tilrettelægge uddannelse på professionshøjskoleniveau og ved efter-videreuddannelsesaktiviteter.
kan bidrage til udvikling af vores uddannelsesmiljø gennem samarbejde med studerende og klinisk praksis samt deltage i faglige og pædagogiske grundlagsdiskussioner med kolleger
kan anvende it som arbejdsredskab til pædagogiske, udviklings- og driftsmæssige opgaver
Dine undervisningsopgaver kan indeholde:
undervisning på flere niveauer i uddannelsen såvel mono- som tværprofessionelt, fx i sygepleje i forskellige forløb og simulationsundervisning
undervisning i sygepleje i forhold til sygeplejens kompleksitet i komplekse og kritiske forløb på tværs af sektorer
vejledning og eksamination i interne og eksterne prøver
bidrag og indgå i udviklingsopgaver på tværs af UCL’s sygeplejerske- og sundhedsuddannelser
udviklings- og/eller forskningsprojekter i uddannelsen eller knyttet til forskningscenteret i Sundhedsuddannelserne i UCL
Undervisningsopgaver fordeles efter de kompetencer, som ansøgerne besidder og som uddannelsen har brug for.
Vi tilbyder
Du vil få et selvstændigt job med høj grad af selvledelse og strategisk selvledelse. Der til kommer at du vil blive en del af et fagligt læringsmiljø præget af nærhed, hvor de studerendes læring og uddannelsesmiljø er i fokus.
På Sygeplejerskeuddannelsen i Svenborg er videndeling, kvalitet i opgaveløsning og samarbejdskompetencer er centrale begreber, da alle arbejder sammen om at løse de samlede uddannelses- og udviklingsopgaver.
Vi har fokus på innovative læringsprocesser, cooperativ learning, problembaseret læring og simulationsundervisning. Desuden fokus på såvel forskningsbaseret- og orienteret undervisning, innovation og teknologi i sygeplejen.
Som underviser på Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg får du mulighed for at indgå i udviklingsprojekter og evt. forskningsprojekter.
Der arbejdes i teams både lokalt og på tværs i UCL i forhold til planlægning, koordinering og udvikling af sygeplejerskeuddannelsen og uddannelsesmiljø. Du vil indgå i et mindre team i forhold til de konkrete undervisningsopgaver på semestrene.
Der vil være introduktion til de forskellige typer af opgaver, og der vil være mulighed for oplæring med henblik på at opgaver kan løses selvstændigt.
Løn og ansættelse
Stillingen er til besættelse i perioden fra 1. februar 2021 til 31. januar 2022. Stillingen er på fuld tid, hvilket svarer til 37 i gennemsnit pr. uge.
Ansættelsen sker efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010.
Hvis en ansøger har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.
Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.
Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, sker ansættelsen som lektor.
Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen (CVU-stillingsstrukturen), kan sammen med deres ansøgning vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse i henhold til Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner, kapitel 5. Du skal sammen med din ansøgning til vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse på maksimalt 8 sider sammen med en redegørelse for sine kompetencer med henvisning til kriterium b i bekendtgørelsens bilag 1, der vedrører kompetence til at arbejde med forskning- og udvikling. I forbindelse med evt. ansættelse igangsættes en bedømmelsesproces.
Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at henvende dig til uddannelsesleder Janne Bryde Laugesen på tlf. 51 73 65 83 eller jbla5@ucl.dk.
Du kan her læse mere om uddannelsens tilrettelæggelse kan henvises til:
https://www.ucl.dk/uddannelser/videregaaende-uddannelser/sygeplejerske
https://www.ucl.dk/kliniske-undervisningssteder/sygeplejerske-svendborg#proevekriterier
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 18. december 2020. Kommer du til samtale, vil du blive præsenteret for en case, som afsæt for refleksioner i samtalen.
Ansøgning
Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning og CV og evt. anmodning om lektorbedømmelse via vores rekrutteringssystem på ucl.dk/job senest den 10. december 2020.
Om organisationen
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Vi er en statslig selvejende institution med adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.
Ansøgningsfrist:
10. december 2020
Ansættelse:
1. februar 2021