/*Menu hide on click outside*/
Published
17. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Esbjerg
Page Views
0

Description

Har du en håndværksmæssig profil? Er du serviceminded? Og er du god til at tænke i praktiske løsninger? Så kan du være vores kommende kollega.
Hos RelyOn Nutec Denmark A/S er kun det bedste godt nok i vores arbejde med sikkerhed. Vi sikrer nemlig hver dag sikkerheden for vores kunder gennem træning og rådgivning til olie & gas, renewable og den maritime industri. Det kræver et stærkt medarbejderteam, og det har du nu mulighed for at blive en del af.
Vi søger en dygtig tekniker, som på timebasis skal assistere vores tekniske afdeling på opgaven med at sikre, at vores materiel og anlæg altid fungerer optimalt.
Ansvarsområder

Du tager del i klargøring, vedligehold, pakning, rengøring og service på materiel og kontrol af udstyr således, at vi overholder de til enhver tid gældende regler. Derudover skal du bidrage til at sikre, at alt materiale er klar til vores kursister.
Dine primære bliver:
Forfaldende arbejdsopgaver i teknisk afdeling
Kranarbejde i forbindelse med vores simulationsøvelser i søredningshallen samt på vores havnefaciliteter.
Pakning af veste, flåder, røgdykkerudstyr m.m.
Lagerstyring og registrering i kvalitetssystem
Afløse på tværs af alle fagområder i teknisk afdeling
Sikkerhed for både medarbejdere og kursister er vores vigtigste prioritet, og derfor sørger vi naturligvis for grundig oplæring og træning i at løse opgaverne.
Din profil

Vi søger en tekniker, som har teknisk snilde til at kunne løse diverse praktiske opgaver. Vi lægger vægt på, at du arbejder ansvarsfuldt, pligtopfyldende og struktureret med dine opgaver, og du er kendt for at levere en indsats, som overholder gældende regler og standarder på området.
Da vi er en servicevirksomhed, som tilpasser vores kursusudbud efter kundernes efterspørgsel, er det vigtigt, at du er omstillingsparat ift. opgaver, og at du trives i en udadvendt rolle i dialogen med vores kursister og dine interne samarbejdspartnere i hhv. kundeservice og vores instruktørstab.
Vi håber, at du matcher følgende kvalifikationer:
Håndværksmæssig baggrund eller uddannelse
Flair for lagerstyring
Flair for IT-systemer til registrering af undervisningsudstyr
Kan tale og skrive dansk og engelsk
Gerne truck certifikat
Gerne erfaring med kranarbejde
Vi tilbyder

Et spændende job i et dynamisk miljø med mange muligheder, hvor du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kolleger.
Timetallet vil variere i henhold til vores kursusaktivitet, men vi forestiller os ca. 30-37 timer pr. uge.
Interesseret?

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Center chef, René Kjer Petersen, på tlf. +45 51 58 94 57

Related Jobs

14. December 2020
17. September 2020