/*Menu hide on click outside*/
Published
19. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Karup
Page Views
30

Description

Tekniker med netværkserfaring til DefenceEr du motiveret af at udvikle og drive it-infrastruktur, der bliver brugt til redningsaktioner i de danske farvande? Så har du nu mulighed for at gøre en forskel i vores Defence-afdeling i Karup.Du skaber sikkerhed i de danske farvande

Som tekniker i Defence har du en central rolle i arbejdet med vores maritime Command & Control-system, som Søværnet bruger til at koordinere redningsindsatser i de danske farvande. I det daglige arbejde bliver du en del af et agilt team, som sammen rådgiver Søværnet om IT-strategier og sikrer, at systemet understøtter Søværnets behov i praksis. Desuden udvikler og driver teamet infrastrukturen i systemet, så systemet lever op til den aftalte standard. Du kan se frem til en hverdag, hvor du kommer bagom kulissen på et vigtigt forsvarsprojekt.
Du vil blandt andet dykke ned i disse opgaver:
Udvikle og drive infrastrukturen i et Microsoft-miljø
Udvikle og drive netværksinfrastrukturen i et Cisco miljø
Virtualisering på Microsoft Server 2016 Hyper-V
Fejlsøge og overvåge Command & Control-systemet på second level-niveau.
Deltage i diverse udviklings- og forbedringsprojekter og implementering af nye teknologier
På sigt har du også mulighed for at arbejde med andre projekter indenfor Defence og få erfaring med vores portefølje af løsninger til Forsvaret.
Kolleger i verdensklasse

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø. Her får du dygtige kolleger, som du kan sparre med. Ved Systematic forbedrer vi løbende vores løsninger, og vi har en passion for at levere det bedste til vores kunder. Derfor arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af Scrum, Lean samt ITIL. Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og teknologier. For den rette, er der mulighed for et job med store frihedsgrader og et miljø hvor opgaverne kan gøres helt færdige og finpudses ned i den sidste detalje.
Du forstår Microsoft eller netværk og kan formidle det

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund og har praktisk erfaring med at udvikle og vedligeholde infrastruktur. Desuden har du prøvet at arbejde med Microsofts serverteknologi og konfigurering af Microsoft servere. Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har viden om netværksstruktur.
Som person beskriver det dig, at du:
Er solidt teknisk funderet og ønsker at lære mere som en del af arbejdet
Måske er ansat som medarbejder i en IT driftsafdeling eller du er kørende IT-konsulent
Har 3-5 års erfaring med Windows eller Cisco løsninger
Er vant til at tilrettelægge dine opgaver og afslutte dem
Trives med at arbejde med tekniske løsninger
Er god til at opbygge relationer til kunder og kolleger
Det er vigtigt, at du taler og skriver dansk, da det daglige arbejdsmiljø samt kommunikation med Søværnet er på dansk. Desuden kan du læse og forstå engelsk.
Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.
Har du nogen spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Søren Vorgod, Senior Project Manager, på mail: svo@systematic.com. Vi behandler ansøgninger løbende og kan vente på den rette kandidat. Arbejdsstedet er i Karup, hvor du forventes at være dagligt. Der vil være mulighed for at arbejde fra vores hovedkontor i Aarhus i begrænset omfang. Vi glæder os til at høre fra dig.
Since we wrote our first line of code in 1985, privately owned Systematic A/S has grown to an international software house with more than 1000 colleagues with 27 different nationalities, spread across offices in 11 countries and with customers all over the world. Our goal is simple: To improve the world with exceptional software. We deliver software and system solutions for customers within the public sector, the health sector, the defence, the police, the financial sector and the service sector and there are more than 1.000.000 users’ worldwide. We work on a foundation of trust, where we have freedom and responsibility for making decisions in our everyday lives. We are dedicated to making a difference and dare to challenge technology, each other and ourselves. As a new employee at Systematic, helpful colleagues welcome you, and you can look forward to both a mentor arrangement and all the support you need. Together, we can develop and fulfil your potential and make Systematic even better.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/