/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Aarhus

Description

APM Terminals - Aarhus A/S på Aarhus havn søger en Vessel Planner med relevant erfaring og gerne med maritim baggrund. Du bliver ansvarlig for planlægning af lastning og losning af skibsoperationer med fokus på sikkerhed, effektivitet og kundetilfredshed.Show More
We offer
En spændende og uformel arbejdsplads med udfordrende arbejdsdage, forskelligartede daglige opgaver i samarbejde med engagerende kollegaer i internationale omgivelser.

APM Terminals er et selvstændigt selskab i A.P. Møller-Maersk-Gruppen. Vores kernekompetencer er drift og ledelse af containerterminaler i hele verden. Containerterminalen i Aarhus er Danmarks største og har åbent 24/7.

For den rette kandidat vil der være gode muligheder for videre karriereudvikling.

Show More
Key responsibilities
Som Vessel Planner vil dine primære ansvarsområder være planlægning og koordinering af lastning og losning af containere ifm. skibsoperationer. Du vil blandt andet være ansvarlig for forberedelse af terminalens kajplanlægning under hensyntagen til produktivitet, balancering og deadlines samt kommunikationen af denne.

Stillingen kræver en udadvendt personlighed, der kan håndtere her-og-nu beslutninger og har en direkte kommunikationsform. Du vil få en tæt kontakt til vores kunder såvel interne som eksterne, hvor en af dine opgaver bliver at planlægge/formidle hvad der forventes og hvornår.

Show More
We are looking for
Den rette kandidat har en maritim uddannelse evt. som styrmand eller relevant erhvervserfaring indenfor shipping/transport/logistik.

Du skal være computerkyndig og besidde analytiske evner med fokus på detaljer og kvalitet. Som person er du empatisk og direkte, har bred kulturforståelse der gør dig i stand til at kommunikere med skibe fra hele verden. Vi lægger vægt på at du har en serviceminded og imødekommende personlighed, da de fleste opgaver løses i tæt samarbejde med kollegaerne i afdelingen. Du skal være i stand til at arbejde struktureret uden tilsyn samt fungere godt i pressede situationer.

Fleksibilitet ift. arbejdstider på forskellige tider af døgnet er en nødvendighed, da der kan forekomme skibsoperation 24/7. Du er kreativ og i stand til at tænke løbende forbedringer ind i din arbejdsdag – hver dag.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale og tager annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Show More

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

18. June 2021
18. June 2021
17. June 2021
17. June 2021
16. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/