Description
Er du sergent, sergentelev eller maskinkonstabel, og søger du efter nye udfordringer? Har du lyst til at blive en aktiv del af ledelsen i et stærkt teknisk team og sammen med gode kolleger stå til søs, hvor du vil blive fagligt udfordret i en til tider hektisk hverdag?
Så er det måske lige dig vi har brug for om bord på fregatten ABSALON.
Om os
Støtteskibet ABSALON indgår i 2. Eskadre, Division 22, der bl.a. opstiller enheder til internationale maritime operationer. Division 22 har de seneste år været indsat i NATO’s stående styrker (SNMG 1+2).
Som en af Søværnets kampenheder har vi stor fokus på det sømilitære håndværk, og vi arbejder målrettet med de nye standarder for danske enheder. ABSALON har i løbet af 2019 og 2020 været en del af SNMG1.
Vi kan tilbyde dig at blive en del af en kompetent besætning med et stærkt sammenhold. Vi vægter faglig stolthed og evnen til at tage ansvar for vores opgaver.
Om stillingen
Teknikdivisionen på ABSALON er en sammentømret gruppe af faglærte smede, mekaniker, elektrikere mm., der sørger for, at enhedens tekniske installationer lige fra toiletanlæg til fremdrivningsmotorer fungerer. Vi er samlet 20 mand i teknikdivisionen, og arbejdet er alsidigt med krav om fleksibilitet og viljen til at gøre en god indsats, hvilket medarbejderne i divisionen lever op til.
Dit primære arbejdsområde vil være at bistå i planlægning, koordination, registrering og ikke mindst i udførelsen af vedligeholdende arbejde indenfor maskinområdet. Du arbejder i det daglige tæt sammen med driftsofficeren og støtter i udviklingen af nye procedurer og arbejdsgange.
Når enheden sejler i forhøjet beredskab, er du bindeled mellem driftspatruljerne og enhedens prioriterede opgaver, og når vi er hjemme i basehavn, vil du være kontaktled mellem enheden og eksterne virksomheder/håndværkere og have ansvaret for at bestilt arbejde bliver udført som ønsket. I basehavn vil du desuden indgå i tørnen som vagtassistent. Med andre ord vil en lang række af dine opgaver være forbundet med ledelse i praksis, hvorfor dine personlige egenskaber er mindst ligeså vigtige som faglige kompetencer.
Du vil samtidig være en naturlig del af ledelsen i teknisk division, hvor vi åbent samarbejder omkring personel og den daglige drift samt træffer beslutninger på den lidt længere bane under overskriften ”faglig udfordring i et balanceret arbejdsliv”.
Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver uddannet i dine specialfunktioner om bord, og vi tilbyder dig stor medindflydelse, når det drejer sig om sammensætning af efteruddannelse samt din personlige videreudvikling som leder.
Kvaliteten af vores arbejde er vigtigt for, at ABSALON kan operere – hverdagen veksler derfor ofte mellem planlagte opgaver og opgaver, som skal løses her og nu. Fleksibilitet er selvsagt vigtigt i den forbindelse, men overordnet holder vi fast i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.
Om dig
Kvalifikationer:
Krav:
Faglært skibsmaskinist eller tilsvarende
Søværnets basisuddannelse
Grundlæggende Sergent Uddannelse (GSU) eller være vurderet egnet til udnævnelse
Funktionsuddannelse, mellemleder, maskinteknik
Havarigrunduddannelse for ML
Røgdykning og brandbekæmpelse
Ønskeligt:
Havariuddannelse for mellemledere
DeMars PM Rekvirent
DeMars Grunduddannelse
Caterpillar motorer 3500B
MTU 8000 CM2/M STØTTESKIBENE
Erfaring fra sejlende tjeneste i 2ESK DIV 21/22
Helbredskrav:
Godkendt helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis)
Bestået Forsvarets Fysiske Test (FFT)
Grundvaccination
Egnet blå og operativ
Er du i tvivl om, hvorvidt dine kvalifikationer lever op til kravene, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.
Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en marineoverkonstabel med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til 2E-ABSL-DRO@mil.dk, Vedligeholdelsesofficer, PL Dennis L. Sørensen, telefon 301609460.
Alternativt kan CSG John Rasmussen, SCA-K-BEM02, kontaktes på telefon 72 85 75 22
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-BA-BS251@MIL.DK eller på tlf. nr. 7281 9171.
Ansøgningsfrist er 29. november 2020 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter.
Stillingen er til besættelse 1. januar 2021
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM 2. ESKADRE
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: Fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet. Eskadren gennemfører også de taktiske og våbenmæssige uddannelser for hele Søværnet på Center for Taktik samt Center for Våben.
2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.