/*Menu hide on click outside*/
Published
19. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Copenhagen
Page Views
0

Description

Har du et godt kendskab til gokarts, og kan du se dig selv arbejde med børn/unge i gokartaktiviteter, opsyn under træning, løb m.m.? Så kan det være dig, vi søger til Københavns Gokartbane.
Fritidscenter Amager Strand er et fritidscenter, som praktiserer fritids- og ungdomsklubaktivitet på Amager fordelt på fem matrikler: Københavns Gokartbane, Det maritime ungdomshus Amager Strand, Fritidsklubben Kongovej, Fritidsklubben Marengovej og Ungdomsklubben Store Krog.
I afdelingen på Københavns Gokartbane praktiseres – udover almindelige fritids- og ungdomsklubaktiviteter – gokart/motorsport for børn og unge i København. Fritidsklubben er p.t. normeret til 20 børn, og vores ungdomsklub er normeret til 30 unge. Derudover servicerer vi foreninger, private kørere og brugere af gokartbanen.
Vi søger
En pædagog/klubmedarbejder, der sammen med resten af medarbejderteamet har daglig kontakt med børn, unge og eksterne brugere på gokartbanen samt holder opsyn under træning og løb m.m. Fritids- og ungdomsklubbens åbningstid på Gokartbanen er mandag-torsdag fra kl. 13.00-21.00 samt lørdag fra kl. 9.30-16.00 (fredag lukket).
Stillingen indebærer aften- og weekendarbejde samt diverse møder og arrangementer spredt over året. Helt konkret to aftenvagter i hverdagene til kl. 21.00, to vagter til kl. 18.30 samt en lørdagsvagt hver fjerde uge til kl. 16. I skoleferier vil åbningstiden og dermed arbejdstiden være anderledes. Har du en pædagogisk uddannelse eller stor erfaring, er dette bestemt et plus.
Vi forventer, at du
ved ansøgning forholder dig til annoncen
er ansvarlig og selvstændig og kan bidrage med ideer og visioner for hverdagen og støtte op om arbejdet omkring gokartaktiviteter, herunder gokartløb, reparation og vedligehold
gerne har kendskab til gokarts, gokartkørsel og/eller vedligehold deraf
har en god kommunikationsevne til børn, forældre, kolleger og andre samarbejdspartnere
vil engagere dig i børnenes færden og fordybe dig i aktiviteter med børn – ikke mindst i andre aktiviteter og relationelt arbejde med de børn og unge, som ikke er i gang med gokartaktiviteter
er indstillet på indimellem at have lange arbejdsdage, flere ugentlige aftenvagter og er fleksibel i forhold til arbejdstider
ikke er bleg for at tage fat på praktiske opgaver
Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med LFS.
Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 15. januar 2021 eller snarest derefter.
Yderligere oplysninger kan fås ved telefonisk henvendelse til koordinator Tom Lausen på 3257 7664 eller pædagogisk leder Rasmus Fredberg Knudsen på 2494 0352.
Rundvisning kan kun ske i forbindelse med en evt. samtale.
Genkender du dig selv i ovenstående, så send os din ansøgning, CV og evt. dokumentation for uddannelse og tidligere ansættelse.
Søg via nedenstående link senest mandag den 4. januar 2021