/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Gothenburg

Description

Ledande ingenjör - EIT

Ledande ingenjör - EIT - till Emtunga Solutions AB i Göteborg/Vara

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till olje- och gasindustrin, söker vi nu ytterligare en driven och prestigelös ledande ingenjör inom El, Instrument och Telecom (EIT). Du erbjuds ett ansvarsfullt, roligt och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du blir placerad på företagets kontor i Göteborg alternativt i Vara men arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika projektarbetsplatser i Västra Sverige. Tjänsten är tillsvidare på heltid och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Om Emtunga Solutions AB

Emtunga Solutions AB är en världsledande leverantör av avancerade stålmodulbyggnader för Olja & Gas-industrin offshore. I Sverige finns Emtunga Solutions AB i Vara och Göteborg med försäljningskontor i Houston och systerföretag i Norge. Företaget omsätter ca 300 mkr och har ca 50 anställda. Mer information om Emtunga Solutions AB finner du på www.emtunga.com

Dina huvudsakliga ansvarsområden som ledande ingenjör - EIT:

I företagets olika projekt, som kan sträcka sig från 6 månader upp till 2-3 år, har företaget arbetat fram en effektiv projektprocess där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt för att spara tid. Som ledande ingenjör och delprojektledare är du övergripande ansvarig för planering, koordinering och resurssättning och projektledning för mindre och större tilldelade projekt inom disciplinen EIT. Du blir placerad under avdelningen Engineering och rapporterar till din gruppchef. I projekten kommer du samarbeta nära med olika medarbetare med olika kompetenser och rollen innehåller i huvudsak följande ansvar och arbetsuppgifter:

Projektlednings- och koordineringsansvar för tilldelade resurser i tilldelade projekt inom EIT-disciplinen

Du arbetsleder, entusiasmerar och inspirerar projektmedarbetarna, såväl anställda och konsulter, inom ramen för projekten.

Medverka i utvecklingen av arbetsprocesser, rutiner, system och standarder

Supportera försäljningsarbete vid behov

Delta i produktutvecklingsprojekt
Dina egenskaper:

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och leda ett effektivt ingenjörsarbete.

Du är en strukturerad och ordningsam doer som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och kreativ och håller dig löpande uppdaterad om det senaste inom EIT. Därför har du lätt för att skapa dig en helhetsbild av vad som kan förbättras och effektiviseras i företagets processer och system, även om du inte har den direkta kunskapen själv. Dina projektledaregenskaper är goda och du kan samarbeta med alla typer av kompetenser på olika nivåer för att leverera rätt och i tid. Du kan hålla budget och du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.
Dina kvalifikationer:

Du bör ha en relevant utbildning på högskolenivå och djupgående kunskaper inom El, instrument och/ eller telecom. Du har arbetat i några år inom liknande befattningar som projektledare och ingenjör vilket du också kan styrka med goda referenser. Har du kännedom och kanske erfarenhet av program och system i tillverkningsindustrin såsom Revit Magi CAD, Pro Arc är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig i skrift och tal på engelska samt ha goda kunskaper i Microsoft Office-program.

Vad kan Emtunga Solutions AB erbjuda dig?

Företaget är en modern och attraktiv arbetsgivare som erbjuder goda villkor för sina medarbetare. Du erbjuds ett utvecklande självständigt arbete med stort eget ansvar och möjlighet till intern karriär. Du kommer till en inkluderande arbetsplats där lösningsorienterande samarbete prioriteras. Lön och övriga villkor är marknadsmässiga och tjänsten en tillsvidareanställning och kan tillträdas omgående. Du blir placerad på Emtunga Solution AB:s kontor i Göteborg alternativt i Vara och det ingår resor i tjänsten.

Ansökan

Vi arbetar med löpande antagning. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se.

Anställningstyp

Tillsvidare

Startdatum för tjänst

Omgående

Plats

Göteborg/Vara, Sverige

Sista ansökningsdatum

augusti 31, 2020

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Utvecklare   Sweden new
17. June 2021
Lageransvarig   Sweden new
16. June 2021
Lageransvarig   Sweden new
16. June 2021
Administratör   Sweden new
14. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/